- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- iPad topik
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Philips LCD és LED TV-k
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
- 

lapa veterán igen, hagyományos matt fekete festésre. a fentebb említett gigahertz-féle fényhűtésből okulva talán a kormozás (pl. gyertya vagy nemtom) még jobb is, mert vékonyabb lesz a réteg, jobb a hővezetés. 
 persze mindez elmélet, éjjel kinéztem valamit a függvénytáblából amit eddig se nem erősítettek meg, se nem cáfoltak a fizikákoz közelebb állók. lehetőleg ne ez alapján kezdjen senki fújogatni, mivel asse tudom jól számoltam-e.
- 

Czjano csendes tag Sziasztok! 
 Engem is foglalkoztat a téma. Már beszéltem róla apámmal és kigondoltunk 1,2 lehelőséget. Mi is a peliter elemre öszpontosítottunk, mivel elérhető és nem drága. Szóval az volt az egyik gondolat hogy a procira rátennénk a peliter elemet (természetesen a hideg oldatát) és a másikat (a meleg oldalt) egy hatékony léghűtéssel hűtenénk. Az sem lenne baj ha a léghűtés nem tudná 30-40 fokra hűteni a meleg oldalt mert ugye annak nem árt ha melegebb egy kicsit. A másik megoldás pedig az lenne, hogy átalakítunk egy vízhűtést, mégpedig úgy hogy a peliter-vel a vizet hűtenénk. Persze odafigyelve arra hogy ne fagyjon meg.
 Most hirtelen ezek jutottak eszembe. Kiváncsi vagyok a véleményetekre. Ha nagyon nagy hülyeségnek tűnik akkor légyszi kíméljetek.
 JaniMOV
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okos Otthon / Smart Home
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kuponkunyeráló
- Hobby elektronika
- iPad topik
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, azért vannak nagyobbak is )
 , azért vannak nagyobbak is )