- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Powerbank topik
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci80
tag
Üdv. Mindenkinek!
Először szerintem meg kellene határozni a min. és max. hőmérséklet intervallumot amin belűl szeretnénk tartani a tecnikát. Mert ugye ha nem akarunk 0-fok alá menni akkor lényegesen egyszerübb lehet a helyzet, hiszen nem kel foglalkoznunk a lecsapódással és a halm.állapot változásrol.
Alkohol helyett szerintem érdemesebb lenne hétköznapi fagyállot hazsnálni a kivánt arányban hígítva.
Szerintem az abszorpcios hűtést is érdemes lenne meg nézegetni, de saját véleményem szerint a legjobb a a peliter kombinálva a léggel, és hő csővel vagy hasonlóval ami kölcség hatékonyabb, ez elérhető árban is van.Én ebben gondolkozom hosszu távon csak meg sok alap van amivel nem vagyok tisztába, de talán itt majd még okulok.
Ja, és nem utolsó szempont, hogy mennyire szeretnék ha mobil maradna a gép, tehát könnyen szállitható.
lapa: a ház belsejének feketére való festésénél, hagyományos matt feketével tőrténő fújásra gondoltál?
Új hozzászólás Aktív témák
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vallás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest