Új hozzászólás Aktív témák
-
még egy noti, amiben hibátlanul ment, ez egy dell subnoti volt...
ezek szerint tényleg semmiben nem más mint a sima, csak a méretében -
up
-
nyomok ide egy uppot, hátha használ valaki ilyen ramot

-
esetleg valaki, aki használ ilyen memóriát a notijában?
-
köszi szépen a gyors válaszokat, nekem is ilyesmi volt a megérzésem, hogy a notikba normálisan nem fog beférni, vagy a fedőlapot nem lehet majd visszarakni a helyére....
akkor a kérdésem ezzel megválaszolva, a topikot itthagyom, hátha érdekel még valakit a téma, vagy esetleg, hátha mégis használ ilyet valaki a gépében! a képeket sajnos nem tudom jobb minőségben elkészíteni, mivel a srác csinálta őket, és nincs digigépe, csak teló, a ramok meg nála vannak..... -
Sziasztok!
Spéci 512-es notebook SD-ramokkal kapcsolatban kérném segítségeteket!
Egy srác ajánlotta megvételre, de nem vagyok biztos benne, hogy bármilyen gépbe belemennek, viszont ez azért lenne fontos, mert viszonteladásra venném meg őket!
Az a lényeg, hogy úgy néznek ki, mintha 2 ramból lennének összerakva.....
linkelek képeket, a magyarázat kedvéért! Elvileg ő kipróbálta, egy dell gépben és ott ment....találkozott már valaki ilyen ramokkal és mi a tapasztalata velük?
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- Suzuki topik
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fotók, videók mobillal
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- További aktív témák...
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest