Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Bluetooth hangszórók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomi_Wilde
csendes tag
válasz
Ace Ventura #5992 üzenetére
Más lejátszó programot is próbáltál? pl winamp
audi100td: ipari hulladék <- ez tetszett
-
Gomi_Wilde
csendes tag
válasz
Ace Ventura #5990 üzenetére
Gondolod hogy ez a vista miatt van? A master hangerő hány %-on szokott lenni? Mert egyes lejátszó progit el szokták nálam állítani a master hangerőt, és ebből lehet gond. De ez csak egy tipp
-
Gomi_Wilde
csendes tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni! PAX drivert keresek PCI-X -es X-Fi karihoz. Létezik egyáltalán? A Sima PCI-os karikhoz letölthető PAX drivert már kipróbáltam, de nem talált audió eszközt
-
Gomi_Wilde
csendes tag
válasz
ATM_automata #5953 üzenetére
Én bátran merem ajánlani a Titaniumot! 18-ért sikerült hozzájutnom, de ahogy néztem, egykét helyen lehet kapni 20-ért már itthon!
-
Gomi_Wilde
csendes tag
válasz
Oliverda #5926 üzenetére
Valószínüleg ez most az új divat. Végülis ha azt nézzük, jobban néz ki, nem?
De olyat is olvastam hogy a videókari közelsége miatt lehet rá szükség. Jelenleg analóg kimeneten használom a karit, a videókártyától milliméterekre van a hangkártya, de semmi zajt nem észleltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest