- Újként árulhatnak használt Seagate HDD-ket a piacon
- Melyik tápegységet vegyem?
- UHD filmek lejátszása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Micro Four Thirds
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Rick3D #11957 üzenetére
Az egy Logitech Z560 volt, zsinórban kétszer is sikerült kiherélni a mélyet benne szilveszterkor. Buli volt nálunk is, az utca végén is hallani lehetett, amíg bírta a szett.
Most már csak az utódját kapni, a Z906-ot meg Z5500-at, azok nem tudom, mennyire bírják. A Z560 is szuperül bírta, ha nem tekerték fel nagyon.
Amúgy ilyen célokra sokkal jobban megfelel valami bazinagy stúdió hangfal, rendes,külső erőlködővel, ezek a pici vackok azért nem erre lettek kitalálva.
DOlby live-al amúgy nem tudom, mit csinálsz, az elvileg digitális kimenet, amit nem tud a 6000-es Genius....
Ekvalézerrel is jól fel lehet borítani ám a hangzást... De van akinek úgy tetszik, el tudom fogadni.Lehet túl lett hajtva, az égett szag erről árulkodik. A hangfal nem biztos, hogy bírja a maxot ilyen erős kimenetről... Kicsit lejjebb kell venni. Azért 150W az 150, nem 1500....
-
HSM
félisten
válasz
Rick3D #11950 üzenetére
Hát nem tudom, mire akarod használni, de elég tisztességes hangerőt tud ez a rendszer egymagában is... Bár ha a megsüketülés a cél....
Amúgy egszerűbb, olcsóbb alapból egy erősebb szettet venni, mint ebből kettőt....EGy komolyabb 400-500W körüli rendszerrel már kertes házban is utálni fog a 3-3 legközelebbi szomszéd.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Rick3D #11950 üzenetére
Nem feltétlen hülyeség az ötlet. Bár én sem vagyok nagy mágus a témában és szintén várom egy hozzáértő válaszát is, de szerintem lehetséges. Lehet kapni olyan kvázi Y elosztót (egy kis műanyag bigyó hangkártyába illő véggel, 2 kimenettel amibe mehet a hangszóród - esetedben sok.1 - csatlakozója) amivel egy kimenetre két hangkeltőt is köthetsz. Csak hely kérdése, mivel nem túl vékony a szerkezet, nem biztos, hogy elfér több ilyen is egymás mellett. Ha megtalálom este, csinálok képet róla.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
PuMbA
titán
válasz
Rick3D #11945 üzenetére
Minden effektet kapcsolj ki a hangkártya beállításainál és ennyi
Hopo82: A Recon kártyák visszalépést jelentenek hangminőségben az eddigiekhez képest
A Creative inkább a csillivilli, effektek, játékok vonalra koncentrál.
(#11950) Rickboy: Semmi értelme. Hogy lenne jobb kettő szarabb rendszer, mint egy jobb? Milye subwooferre gondolsz egyébként?
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz
Rick3D #11945 üzenetére
Azért az erős túlzás, hogy "2tonnászor többet tud", bár nem tudom pontosan, a 2tonna milyen szorzónak számít.
Szerintem teljesen pariban vannak tudásban, jó kis cucc a 6000-es Genius, nekem is olyan van (bár a Recon3D-nél "némileg" nagyobb tudású hangkarival), de égett szagnak nem lenne szabad lennie, hacsak nem üvölteted ész nélkül, ami amúgy sem ajánlott bejáratós hangcuccnál, meg amúgysem. Mindenesetre figyelj oda a hangcuccra, nehogy tűz legyen belőle, ha meg baj van, lehesssen könnyen áramtalanítani.
Ja, és torzulnia se lenne szabad a mélytől, nekem nincs rajta semmi extra effekt, és 100hz körüli a frekvenia, ami alatt a mélyet átirányítja.
(#11946) Hopo82: Nem tudom, milyen kábelei vannak gyárilag, az analóg 5.1 az 3db jackdugós madzagot jelent a hangkari oldalán.
A hangfal felé meg sokféle lehet, RCA, Jack, DIN, ami van a hangcuccon....
De ilyen 3db jack-es kábel megfelelő túloldali véggel szokott járni minden hangcucchoz.
(#11948) Hopo82: Legjobb tudomásom szerint a Titanium, nem is kevéssel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Újként árulhatnak használt Seagate HDD-ket a piacon
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- Konteó topic
- Futás, futópályák
- Hivatalos videón is karcsú a Find N5
- További aktív témák...
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- PNY Quadro RTX A5000 24GB GDDR6 384bit
- Ezüst MacBook Pro 16" M4 Pro 14C 20G 24GB, 512GB BRU-TÁ-LIS! Garancia, stb.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest