Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- SSD kibeszélő
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
senior tag
válasz
makoss #15876 üzenetére
Elengedtem az analóg 5.1-t...
Lecseréltem studió monitorokra, így elég lett egy minőségi sztereó kimenetes hangkártya (Titanium HD), illetve időközben beszereztem nagyon jó áron egy SBX G6 külső hangkártyát is, ami szintén döbbenetesen jól szól (sőt, bizonyos tekintetben még a Titan HD-nál is jobb).
Ha meg mégis szeretnék 5.1/7.1-s hangrendszert, akkor meg optikai bemenetest választanék (mindkét kártyám tudja).
(#15877) Demo07: Mivel az SBX szériának jelenleg nincs még topikja, szerintem maradhat itt is... Nem volt AE-5-ös kártyám, de ahogy látom azon is van EMI shield, így (elvileg) nem kellene, hogy sercegjen. Hátsó vagy FP bemenetet használsz a fülesre? (a hátsó elvileg jobb, bár nálam a Titan HD+FP-n sincs alapzaj) Illetve próbáld a VGA/CPU-tól a lehető legtávolabb lévő PCI-E slotba rakni a kártyát és úgy kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest