Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Tobika1 #1295 üzenetére
Semmi extrát nem használok. Audio Creation Mode-ban van, src kilőve, sztereón küldöm ki a jelet, szerintem így szól a legjobban. Egyedül a foobarban lévő eq-t használom (persze nem viszem túlzásba), mert Geniusban kicsit kevés a középtartomány. Itt találhatsz frequency response-t: [link]. Persze ebből nem lehet nyílván teljesen jól belőni, mert függ a hangfalak elhelyezésétől is, de mindenesetre adott egy irányvonalat, hogyan állítsam be, aztán meg már jön ráérzésszerűen.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz Tobika1 #1293 üzenetére
Ez így is van tényleg, a különbség jól hallható (még X-Fi-nél is, aminek talán csak jobb az upmix-je). Ezért mondom, hogy nem tudom összehasonlítani igazán, mert csak X-Fi óta kezdtem sztereóban használni. Bár ettől függetlenül nem bánom, hogy váltottam, mert ez egy ''jövőbiztos'' kártyának néz ki jelenleg.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz Tobika1 #1290 üzenetére
Ezelőtt volt egy Audigy SE-m is úgy 1 hónapig (bár ez max. a Live! 5.1-nek feleltethető meg azt hiszem), de konkrétan egymás után sohasem volt alkalmam hasonlítgatni a két kártyát, tehát erről nem is mondanék semmit, hogy mennyi különbség érzékelhető ezen a geniusos rendszeren. Főleg hogy azon nem sztereón küldtem ki a jelet, hanem hagytam, hogy kedvére mixelje... Ha a hangkártyára bízod a mixelést, akkor érzékelhető eléggé a különbség (erre azért emlékszem), simán sztereón kiküldve nem tudom...
[Szerkesztve] -
Gyok2
senior tag
Itt egy elado Xtreme Music [link]
Tiszta Windows, rendes ház
-
Mateee
tag
Sziasztok
Nem tudtam, hogy hova tegyem fel a kérdésemet ezért mivel ilyen hangkártyám van ide teszem.
Van egy Extreme musicom ebbe Sharkoon 5.1 füles + egy genius 5.1-es hangfal.
Eddig dugdostam a dugoit ha a fülest akartam használni, de már kezdem unni.
2-es elosztot probáltam használni de nem fértek meg egymás mellett a 3 darab.
Lehet ebből kapni olyan ami 3 darab elfér egymás mellett vagy van valami elosztó erre?
Elöre is köszi -
Loha
veterán
-
Tobika1
senior tag
Üdv! Hangkarit akarok venni és az lenne a kérdésem, hogy van -e különbség az extreme music és a gamer között? nekem zenehallgatásra kell.
-
Rocko66
aktív tag
Hali!
Szerintetek melyik hangkártyát lenne érdemesebb megvenni? X-FI Xtreme Gamer-Fatal1ty Pro
vagy X-FI Xtreme Music?
Leginkább zenére és játékra kéne! -
vedini
őstag
válasz #56474624 #1246 üzenetére
szia
mindent bekerestem de nem találtam z-5500-hoz frequency response görbét, kerestem ''curve'' meg ''chart''-al google-ban, de semmi
rightmarkkal, hogy lehetne ilyet összehozni?
viszont a z-5500 leírásában találtam egy ilyet, gondolom ez csak digitális jelekre (coax, optikai) vonatkozik:
''Digital equalization: The Z-5500 Digital actively adjusts frequency response in real time for the cleanest, most accurate sound reproduction.''workworkwork...
-
vedini
őstag
válasz Deluxe00 #1271 üzenetére
no problem
a forrás maga én voltam, mert emlékeztem, hogy postoltál az s750-es topikba, most visszanéztem, és ott még z-5500-ad volt, elnéztem sry
mivel nekem eddig elég ócska hangfalaim voltak, ezért nekem nagy ugrás a z-5500, idővel majd kicserélem egy kef szettre
mostanában a DTS albumokat gyűjtöm, sztem fantasztikus, nekem nagyob élményt nyújt mintha ha csak sztereóban hallgatnék valamitworkworkwork...
-
Deluxe00
senior tag
válasz NoName?! #1267 üzenetére
Rossz iranybol kozelited meg! A zenet akkor lehet elvezni, amikor valosaghu es termeszetes, tonalis helyesseg jelenleteben! Vagyhat legalabbis ram vonatkoztatva! Es pontosan a valosaghu, termeszetes hangzas az amikor nem figyelget az ember semmire! Ugyanis azok a dolgok szurnak pont szemet ami nem termeszetes a zeneben, ha az ember jol ismeri a felvetelt!
-
Deluxe00
senior tag
vedini, nem tudom milyen creative-rol beszelsz, nekem zenehallgatasra egy kiepitett stereo lancom van ( ha lesz idom, meg akar meg is tudom barkinek mutatni, es utana majd elolvassa megint a hsz-emet lehet nem esik nekem )..na mind1, rosszak a forrasaid!
Nem megserteni akartam senkit a z5500 ''leocskazasaval'', de ha telleg olyan szabad orszag mint ahogy irtatok, akkor ez miert problema? Nem a szemelyetek ellen szolt, hanem a termeket minositettem! -
törölt tag
válasz NoName?! #1267 üzenetére
Persze, hogy nem azért. Hanem hogy minél jobban szóljon. Márpedig tény, hogy a stúdióból sem kerül ki minden anyag még manapság sem hibátlanul (vagy inkább főleg manapság nem?). Túl sokat políroznak rajta. Holott engem például nem érdekel annyira különösen, hogy teljesen zajmentes legyen egy felvétel, mert nem tartom lényegi tényezőnek a dinamikával, élethűséggel szemben. (Persze szóljon tisztán, legyenek jól, arányosan hallhatóak a hangszerek stb.)
Amit például a Deep Purple: Machine Head-jével műveltek... Pedig szándékosan digitally remaster-eltet is kerestem, mert azok jobban szoktak szólni állítólag, itt van mondjuk egy újabb változat: Machine Head (25th Anniversary Edition) (CD 2) The Remasters. Ez is ugyanolyan rosszul szól a vinylhez képest. Pedig nem egy jó lemezjátszóról beszélünk (36 dB-es jel/zaj viszony, egy teljesen alap lemezjátszó, semmi komoly, még tűnyomóerő sem változtatható rajta, na kb. ennyire komoly), de a különbség ennél a felvételnél például ordít.
Azt hiszem, Bob Dylan volt az, aki egy CD-n kijött anyagáról mondta, hogy ezt nem ő írta, nyugodtan töltsék le mp3-ban. (Pedig ő biztos nem egy ''egyszerű'' rendszeren hallgatja.)
[Szerkesztve] -
NoName?!
csendes tag
A legtöbb ember nem azért hallgat zenét hogy a valósághű hangzást figyelgesse... Akkor meg miért ne használhatna crystalizert, ő dolga...
De bizos erre is lesz valami frappáns válszod hogy nehogymá másé legyen az utolsó szó..Öné a híd Egyes!
-
Vistaboy
veterán
válasz FehérHolló #1264 üzenetére
Ez egy klasszikus... [link]
Bár ez nForce4-es hír, de ha nálad nForce3-nál is recseg, akkor ua.
Egyébként szerintem jobban jártál volna egy Xtreme Music-al vagy Xtreme Gamer-el...
[Szerkesztve]"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
FehérHolló
veterán
Sziasztok itt is!
Mennyire természetes az, ha egy X-fi Extreme Audio egy Asrock nf3-as lapban recseg?Skynet is real. It's called Google.
-
Loha
veterán
válasz NoName?! #1259 üzenetére
A hi-fi nálam cd lejátszó (eredeti cd), erősítő, kábel, hangfal lánca, és ezzel nem hiném hogy fel veheti a versenyt, de talán kérdezz meg egy audiofilt..
Ezzel egyet is értek, de az X-Fi nem ezek helyett van, hanem ezek közé ékelődik be a láncba. Természetesen ''multimédia'' hangszórókkal nem kapsz Hi-Fi hangzást
Eredeti CD-k pakolgatását a polcon ki lehet váltani pl. vinyóra digizett FLAC fájlokkal, amik sokkal kényelmesebb és korszerübb megoldást nyújtanak.
MP3-ból meg már amúgy is inkább a 192-320kbit/s-os változatok a divatosak, amikkel semmi akadája a Hi-Fi hangzásnak. A 128kbit/s-os MP3-ak meg annyira nem rosszak mint amilyennek egyesek beállítják őket, mert bizonyos műfajú zenék teljesen jól szólnak 128kbit-en is.
Kérdezz meg te is egy audiofilt, nem lennék meglepve ha csöves erősítőt, meg vinylt ajánlana
Ja és a crystalizer a 128kbit-es MP3-at is csak tovább rontja, viszont az emberek többségének ahogy látom nem ez számít, hanem a magas és mélykiemelés.
Nem véletlenül nőtt rengeteget a 80-as évek óta az audioCD-k hangereje... -
NoName?!
csendes tag
jaja én meg, hogy nincs rá pénzem
Öné a híd Egyes!
-
törölt tag
válasz Zoli329 #1257 üzenetére
Nem. Nem játszom sokat, bár majd beállítok ott is valami kompenzálás-féleséget, persze nyílván nem olyan pontosan, azért a zenénél kifinomultabban figyel az ember a hangra, mint játéknál.
szerk.:
Jah már értem, mit is akartál. Nem, én Audio Creation Mode-ban használom, az SRC-t kilőve, és sztereóban küldöm ki a jelet.
[Szerkesztve] -
NoName?!
csendes tag
egy 128 kbit/sec os mp3 nál már oly mind1 hogy van crystalizer vagy nincs ígyis-úgyis gyengus, akkor legalább legyen olyan hangszíne ami neki teszik.
Erre akartam kijukadni... az más kérdés hogy pl egy loss lessnél már tök felesleges a crytalizer ezt nem is vitatom.
A hi-fi nálam cd lejátszó (eredeti cd), erősítő, kábel, hangfal lánca, és ezzel nem hiném hogy fel veheti a versenyt, de talán kérdezz meg egy audiofilt..Öné a híd Egyes!
-
Loha
veterán
válasz NoName?! #1254 üzenetére
Nem csak 128kbit/s-os MP3 létezik, sőt akit az MP3 kifejezés zavar, használhatja a veszteségmentesen tömörített formátumokat is.
X-Fi sztereó analóg kimenete meg sztem minden tekintetben felveszi a versenyt akármilyen Hi-Fi cucc, hasonló kimenetével. De elmagyarázhatod, hogy szted mi a gond az X-Fi analóg kimenetével... -
NoName?!
csendes tag
''hanem hogy az eredi hangzáshoz minél közelebb lévőt hallok vissza''
Sztem meg ~128kbit/s os mp3 aknál nem lehet erről beszélni...
Ha tényleg ezt akarnád, akkor nem x-fit vettél volna nem mp3at hallgatnál hanem eredeti audió cd stb. Ez nem hi-fi...Öné a híd Egyes!
-
Zoli329
addikt
X-ram hatását érezte már vki? Még nem tettem fel a Battlefield2-t, de majd felfogom egyszer.
-
Vistaboy
veterán
válasz csucsu_17 #1249 üzenetére
Az Xtreme Audio-t felejtsd el. Szerintem hülyeség volt kiadni ezt a kártyát. Haverom is olyat vett most, és (Nem biztos, de arra tippelek), DVD-knél a DTS-t sem tudja leadni, mert panaszkodott, hogy nincsen Neki pár film alatt hang... (Nálam majd holnap derül ki, hogy jók-e, ha igen, akkor jól tippeltem... )
Amúgy az Xtreme Music sem sokkal lehet olcsóbb, Én az enyémet 30K-ért vettem, de ez akkor volt, amikor bejöttek, azóta biztos lejjebb ment."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
csucsu_17
aktív tag
válasz Vistaboy #1248 üzenetére
óó a játék az nem prioritás, mivel pont ma tapasztaltam meg h sikerült rátalálnom az első olyan játékra ami azért nem telepszik fel a gépre mert nincs Dx9-es karim , uhh jtákban max a HL2 meg az NeedForSpeed amivel szszölgetek majd.
DE szerencsémre a DVD-im meg az mp3-aim nincsenek videovezérlőhőz kötve
Amugy XtremeGamer 19.900ért van Musicról meg Aquában kértem árajánlatot de még nem jött válasz
Elvileg ha nem játszok sokat akkor lehetne akár az Audio is, vagy azt semmiképpen se?''Üdvözlet a győzőnek''
-
Vistaboy
veterán
válasz csucsu_17 #1247 üzenetére
Amennyire Én tudom, az Xtreme Gamer az Xtreme Music-tól nem sokban tér el. Az Xtreme Music-ot ez első szériában adták ki, akkor az volt a legolcsóbb, utána jöttek az új széria tagjai, abban az Xtreme Audio a legolcsóbb, de az nem tartalmaz hardveres gyorsítást (Pl. EAX), de az Xtreme Gamer az igen. Végülis csak annyi a különbség, hogy ez már tartalmazza ezt, de nincs rajta pl. X-RAM és egyéb prémium cuccok. Szerintem játékra mindegy, melyiket használod. Árban nem tudom, van-e különbség...
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
csucsu_17
aktív tag
Átnéztem Gianni bazárjába, és neki nem volt Xtreme Music-ja csak Xtreme Gamer-je mi a kettő között a különbség?
''Üdvözlet a győzőnek''
-
törölt tag
válasz Zoli329 #1245 üzenetére
Igen. Próbálj meg keresni egy frekvenciaválasz (frequency response) görbét a hangfalhoz, vagy te is tudsz csinálni akár a Rightmark programmal, sőt az még jobb, mert nem mindegy, hogyan vannak elhelyezve a hangfalok...
Aztán vmennyire lehet kompenzálni az EQ-val, persze nem érdemes túlzásba vinni (én max. 4-5 dB-t merek ráadni vagy levenni, mondjuk nagyon nincs is szükségem többre), mert akkor elkezd torzítani, legalábbis a szoftveres. De a hardveressel meg nem tudom olyan pontosan belőni, nincs elég sáv.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz Zoli329 #1242 üzenetére
Ha már megszokod azt a hangzást, utána persze, hogy tompának hat egy ideig.
Még nekem is tompának hatott utána, pedig az én hangszórórendszerem az a mélyekben meg magasokban eléggé ''ott van'' (szigorúan idézőjelbe ), tehát azt emeli ki alapból, míg a középtartomány (inkább a mély-közép) kissé erőtlen, így erre a foobar elég sok sávot tartalmazó szoftveres EQ-ját használom.
A ferkvencia válasz görbe tükörképét próbáltam vmennyire megvalósítani ([link]), már amennyire ezt lehet... -
Loha
veterán
válasz Zoli329 #1242 üzenetére
Azon kívül semmi, hogy csupán annyit csinál, hogy kiemeli a magasakat és a mélyeket, vmint csökkenti a számok dinamikáját és növeli a torzítást
De mindenki meggyőződhet róla a saját szemével: [link]
Szóval aki azt akarja, hogy szépen szóljon az X-Fi-n a zene, az kikapcsolja a crystalizert, meg minden egyebet, és egy minőségi fülesen vagy hangrendszeren hallgatja.
Persze nálam az hogy szépen szól egy a hangszóróból vmi, nem azt jelenti, hogy dübörög a basszus és sivítenek a magasak, hanem hogy az eredi hangzáshoz minél közelebb lévőt hallok vissza.
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
válasz Vistaboy #1240 üzenetére
XP-hez októberi az utolsó, amit kicsit vicces egy új terméknél...
Én XP alatt is csak a drivert tettem fel, a többi semmire nem jó, csicsás, bugos erőforrászábóló izé nekem nem hiányzik
Biztos jobban szól a JetAudió 32biten, legalábbis az a lényeg, hogy te így gondolod, de technikai oldalról nézve, kivárt hogy jobban szóljon, ha csak nem rontották el a 16bit-es decóder részét Amúgy meg biztos voltam benne, hogy akinek a JetAudió jobban szól, az a crystalizert is használja -
Vistaboy
veterán
Nem csak az XP-hez nincsen új driver. A Vistához írt legújabb is hiába hogy márciusi, messze nem tökéletes. De Nekem a mai napig a legjobban az hiányzik, hogy a Media Source-on kívül a többi programot, amivel a kártya finomhangolását végezzük, még nem írták át Vista-ra. A JetAudio pedig a 32-bites módot bekapcsolva tényleg (legalábbis Nekem) szebben szól a WinAmp-nál. Amúgy meg persze Én is használom a Crystalizer-t, nagyon sokat javít a hangminőségen...
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Loha
veterán
Új xp driver mikor lesz már? Nehogymár nem tudnak csinálni egy újabb verziót fél év alatt...
JetAudio jobban szól? Ja tudom a Crystalizerrel is jobban szól minden... -
Vistaboy
veterán
válasz Zoli329 #1236 üzenetére
Szia! Próbáltad már a 7-es JetAudio-t? Nekem messze az szól a legjobban...
Bár Én Vistá-t használok, és a driver-ek miatt egy picit hangminőség terén még nem ugyanaz, mint XP-n, de sokkal jobb, mint a WinAmp."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Zoli329
addikt
válasz Vassili_Zait #1235 üzenetére
Hogy mit? Nekem nincs semmiféle ilyen plugin a Winamp-nál, most tettem fel a legújabbat.
-
Zoli329
addikt
Processzorhasználat 50% alapjáraton. Mondom mi a franc terheli a gépemet üresjáratban?
Creative Volume Panel. Remek. Kb fél órája csinálja. Leszedtem, újraraktam, nem változott semmi. Mi a francért csinálja ezt? Leszedem az egész xfi-t és újrarakom, hátha. -
-
Zoli329
addikt
Egész jó ez a crytalizer. Tényleg van benne vmi. Egy 128kbps-es mp3 meglepően tisztán szólt, az eddigi megszokotthoz képest (audigy1)
-
Zoli329
addikt
Updater-t futtasd és rakd fel, amiket ad. Én feltettem a drivert meg a media source-t. Azzal zenézek most, tényleg jobban szól, mint a winamp vmiért. Főleg mélyhang tekintetében.
Játékokban nekem még nem volt gondom. Biztos beállítási gond. CMSS-t mire raktad? Game mode? -
vedini
őstag
válasz Zoli329 #1229 üzenetére
szörnyű mennyi mindent lehet állítgatni
eltelt egy nap mondom megnézem az audio creation módot... , egy biztos sztem azt soha nem fogom használni
viszont valami nem stimmel, a flatout 2 setup-ban beállítom a Hardware 3D-t, nagyon jó a térhangzás, de néha recsegnek a hangfalak /idegesítő, ha meg direct sound-ról átteszem windows multimedia wawe out-ra akkor nincsenek recsegések, viszont a térhangzás meg gyengus lesz
lehet elkélne egy reinstall
illetve van ötletetek?workworkwork...
-
Zoli329
addikt
Fel fogom tenni a Creative-os lejátszót.
Amúgy meg... Entertainment mode. CMSS nagyon tré, helyenként igen idiótán elcseszi a zenét, viszont én szeretem a térhatást. Game módban érdekes módon nem rontja el a számokat, kezdem megtalálni a megfelelő beállítást Most felteszek vmi más lejátszót a winamp helyett. -
Vistaboy
veterán
válasz csucsu_17 #1225 üzenetére
Az Xtreme Music-ot vedd meg, mert az Xtreme Audio nem tartalmaz hardveres gyorsítást. Pl. Játékoknál az EAX, stb.
Az alaplapinál biztosan...
[Szerkesztve]"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
csucsu_17
aktív tag
Kedves vájt fűlű kollégák, lenne egy apró kérdésem, a Melyik jobb témakörbő?
Jeleneg NForce 2es lapom van amin Realtek ALC650es chip van, ehelyett szeretnék vásárolni egy X-Fi-t
Na de most nem tudok dönteni h:
X-Fi Xtreme Audio vagy
X-Fi Xtreme Music-ot vegyek.
Árban tök ugyan az a kettő de a specifikációkhoz nem nagyon értek, egy valami derült ki nekem h a torzitás az XtremeMusicon kisebb 0.002%al,de a többit nem tudtam megkülönböztetni elsőre laikusként.
Melyik lene jobb döntés szerintetek?
Jobban fog szólni az alaplapinál?''Üdvözlet a győzőnek''
-
Zoli329
addikt
Nekem a winamp 1 nap utan meggajdult. Ujratelepitese se segitett. Nem hajlando normalisan szolni, csak ha az outputot atrakom directsoundrol wave outra. Ugy jo. Erdekes. Minden mas program, jatek jol szol.
-
RI/OS
őstag
5perce vettem egy gamert kiváncsi vagyok milyen lesz..
/eddig az alaplapit használtam/
[Szerkesztve] -
tothl
addikt
Gizdulasbol tenyleg veletlen se, mert ez meg a topptol azert eleg messze van.
Az elso kerdesedre hmmm...gaint lehet allitani valahol a bemenetre ha jol tudom, ott talan lehet varialni egy kicsit, hogy hangosabban szoljon....
A masodikra nincs otletem, a digitalisnal ha hiba van, akkor szakadozni szokott, nem recsegni. Probald ki azt, hogy egy sima mezei dvd lejatszot rakotsz a logitechre probakeppen, hogy azzal jo-e. Ugyanazt a kabelt hasznald feltetlenul...
Levi -
vedini
őstag
hát frankó a fatal1ty Z-5500 párosítás
mindenkinek ajánlom, hogy szerezzen be DTS audió albumot, félelmetes
most Sting - Ten summoner albumát hallgatom DTS-ben, nagyon üt, a hangszerek garmadája szól innen onnanworkworkwork...
-
ImI87
őstag
Hello!
Szóval vettem egy X-Fi Elite Pro-t, van hozzá egy Logitech Z5500-am, úgyhogy azt hiszem hangügyileg a toppon vagyok (véletlenül sem gizdulásból írom !!!), de van pár megoldatlan probléma:
1) Leadtek PVR2000 tunerem van és a TV hangja fele annyira szól mint azelőtt a Live 5.1-gyel. Minden frankón be van állítva, hangforrás az AUX, hangerő 100%, de mégis olyan halk.
2) Ha a digitális (coax) bemetet használom, és a hangkártyán be van kapcsolva a CMSS-3D, akkor recseg a hangfal.
Úgy kb ennyi ami zavaró. Mindemellett nagyon állatul szól minden. Kezd szétesni a szobám tőle Ha valakinek van ötlete a magoldásra akkor légyszi írja meg!
Köszi!
ImI -
vedini
őstag
szóval beléptem én is egy fatal1ty pro. edition-nel
hát baromira jó, épp még csak most raktam be, töltöm a frissítést
tök jól világít rajta az ''F''workworkwork...
-
tothl
addikt
válasz Peetee(tm) #1209 üzenetére
Igy van, lebuktam !
-
vedini
őstag
-
Peetee(tm)
aktív tag
-
tothl
addikt
válasz Peetee(tm) #1205 üzenetére
Azert nem hinnem, hogy megsertodik a cuccod ha leocskazzak. Neked sem kellene, ami ocska az ocska, ezen az sem segit ha onerzetedet serti a megallapitas.
A crystalizer hasznalatakor van halovany eselye, hogy egy eredetileg harmatos hangzasu felvetelt hallgathatoba tegyen, de ennyi.
Az X-fin egy eleg nagy teljesitmenyu DSP van, ez eleg jol tudja manipulalni realtime a hangokat, esetleg ujramintavetelezni, ilyesmi. Ezzel bohockodnak es utana hatalmas marketingszoveget koltenek hozza.
Egyebkent ez egy eleg jo analogkimenetu kartya xtrememusic-tol folfele, legalabbis az en fulemnek eleg kellemesen szol.
Levi -
Peetee(tm)
aktív tag
válasz Deluxe00 #1200 üzenetére
Nos úgy velem, hogy ez a kis kütyü amit vettem nem olyan rossz, bármennnyire is ellene vagy ezeknek a gyorsgombos javító cuccoknak. Amit mondtam én nem tudom hogyan működik(lásd leírásomban, lehet hogy csak marketing dolog, de akkor is hallható), csak azt hogy nagyon szépen szólaltaja meg az MP3-at és a filmeket.
Mivel én hiába érdeklődtem itt vagy akermelyik magyar vagy nem magyar fórumon senki nem tudott hozzászólni, mire is képes egy ilyen usb-s szerkentyű. Ha te eddig ezeket tudtad akkor miért nem akkor írtad le a véleményed...
jah és még egy semmi gond ezt leszámítva a hsz-el: ''ocska set-eken kell az X-fit meltatni''=>
hogy jössz te bárki cuccának a sértegetésehez? Úgy gondolom szabad országban élünk és mindenki a legjobb beleátásainak és elvérasainak megfelelően cselekszik bármiről is legyen szó..finomabban is fogalmazhattál volna ...Többre nem méltatnám ezen megnyílvánulásodat, mert nem szeretnék veszekedni senkivel, hisz úgy gondolom nem az a lényege a fórumoknak...Az életben 1 dolgot adhatsz fel, levelet a postán! Peetee(tm)
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Mikrotik routerek
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 6.gen. M2 (2024) 11" 128GB WiFi + Cellular - (Space Gray) - Csak 1db!
- Munkagép Fujitsu Celsius i7-7920hq 16gb ram 256gb SSD Nvidia 4gb dedikált win11
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- Vegance Rgd DDR5 Memory 4x16Gb EXPO
- Apple Watch SE 2020 40mm Rose Gold színben extra szíjakkal (Istyleban vásárol)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest