Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli329
addikt
válasz
horvathkrisz #1783 üzenetére
Miota ezt tudom nem is hianyolom a hangfalszettemrol a digi kimenetet
-
Zoli329
addikt
válasz
Komplikato #1554 üzenetére
Reméljük kiadják a többi szériát is PCI-E-re, mert egyre kevesebb PCI csati van a lapokon. Mondjuk csak ezért nem fogom majd lecserélni PCI-E-re az X-FI-t, viszont talán az új hangkarikat (tud róluk vki vmit? Mármint Creative-ról) már kiadják ezzel a csatlakozóval is.
Fejlődés megállíthatatlan, de talán még időben kapcsoltak.. -
Zoli329
addikt
válasz
shouryuken #1535 üzenetére
Azért az X-Fi (nem audio) lényegesen jobb főleg ha minőségi a hangfalszett.
-
Zoli329
addikt
válasz
shouryuken #1532 üzenetére
Igazából teljesen mindegy, ugyanaz a kettő lényegében. Én az olcsóbbat venném..
-
Zoli329
addikt
X-ram hatását érezte már vki? Még nem tettem fel a Battlefield2-t, de majd felfogom egyszer.
-
Zoli329
addikt
válasz
Vassili_Zait #1235 üzenetére
Hogy mit? Nekem nincs semmiféle ilyen plugin a Winamp-nál, most tettem fel a legújabbat.
-
Zoli329
addikt
Processzorhasználat 50% alapjáraton. Mondom mi a franc terheli a gépemet üresjáratban?
Creative Volume Panel. Remek. Kb fél órája csinálja. Leszedtem, újraraktam, nem változott semmi. Mi a francért csinálja ezt?Leszedem az egész xfi-t és újrarakom, hátha.
-
Zoli329
addikt
Egész jó ez a crytalizer. Tényleg van benne vmi. Egy 128kbps-es mp3 meglepően tisztán szólt, az eddigi megszokotthoz képest (audigy1)
-
Zoli329
addikt
Updater-t futtasd és rakd fel, amiket ad. Én feltettem a drivert meg a media source-t. Azzal zenézek most, tényleg jobban szól, mint a winamp vmiért. Főleg mélyhang tekintetében.
Játékokban nekem még nem volt gondom. Biztos beállítási gond. CMSS-t mire raktad? Game mode? -
Zoli329
addikt
Fel fogom tenni a Creative-os lejátszót.
Amúgy meg... Entertainment mode. CMSS nagyon tré, helyenként igen idiótán elcseszi a zenét, viszont én szeretem a térhatást. Game módban érdekes módon nem rontja el a számokat, kezdem megtalálni a megfelelő beállítástMost felteszek vmi más lejátszót a winamp helyett.
-
Zoli329
addikt
Nekem a winamp 1 nap utan meggajdult. Ujratelepitese se segitett. Nem hajlando normalisan szolni, csak ha az outputot atrakom directsoundrol wave outra. Ugy jo. Erdekes. Minden mas program, jatek jol szol.
-
Zoli329
addikt
Game mode, entertainment mode. Ha ezeket nem állítom át pl játékhoz a game-et, kicsit furcsán szól a játék alatt, hiába állítom be ugyanazt. Tehát kapcsolgatni kell. Majdcsak megszokom
-
Zoli329
addikt
Megvan a kartya. Viszem haza, delutan kitesztelem
remelem minden siman fog menni.
-
Zoli329
addikt
Szombaton megyek a Fatal1ty-er.
remelem minden menni fog siman elsore, drivergondok meg kimelni fognak. Xp-vel lesz most meg.
-
Zoli329
addikt
válasz
Fatal1tyUSER #1104 üzenetére
Analog 5.1 meg mikrofon gondolom menni fog egyszerre rajta
-
Zoli329
addikt
Na megrendeltem egy Xtreme Gamer-Fatal1ty pro-t. Várom
-
Zoli329
addikt
válasz
Fatal1tyUSER #1095 üzenetére
Sztem ez teljesen ugyanaz, mint amit én néztem. Legalábbis külsőre.
-
Zoli329
addikt
válasz
Fatal1tyUSER #1089 üzenetére
Tízzel többért még nem kapsz xramos xfi-t.
-
Zoli329
addikt
Ebben mi az ''átverés''?
Creative SB X-Fi mX Xtreme Gamer-Fality Pro Ed. 22 948 Ft
Úgy olvastam még xram is van benne. Miért csak ennyi ill mi az az mX jelölés? -
Zoli329
addikt
Üdv! Ezek az mx-es x-fi-k miben térnek el? Mert sok helyen láttam lényegesen olcsóbban ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciókamerák
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Call of Duty: Black Ops 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest