- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoltg4s
tag
Egy kis infót hoztam a tapasztalataimról, ne csak vigyem őket.
BF alkalmával rendeltem az emagon egy samsung Q60T bárt. Nagyon jó árban volt, 93000.-
Első benyomás nem győzött meg. Zenére nagyon jó volt, de filmre már nem annyira, tévére meg még rosszabb. (gondolkodtam, hogy visszaküldöm), de itt a fórumon olvastam, hogy a kiegészítő 8500S hátsó hangszórók nagyon jó árban vannak az emagon. Gyorsan meg is rendeltem 25000.- volt. Emagról tudni kell, hogy rendeléskor ígért kiszállításra rá kell számolni plusz két napot. Eddig minden esetben így volt.
Tegnap meg is jött a hátsó hangszóró pár. Párosítás egyszerű, gyorsan ment.
Viszont a hang random időnként kihagyott 1 másodpercet. A soundbar újraindítása megoldotta. Harmadjára. Nem elég kihúzni és visszadugni, kell várni kb fél percet, különben semmi nem történik.
Most már majdnem tökéletes lett a hangzás HD tévéadásoknál is, de még a hátsókat elégé halknak találtam... Állítani nem lehetett. Gondoltam megnézem a Samsung oldalán van-e rá frissítés. Volt!!!
Letöltöttem, pendrivével le is frissítettem a soundbart. Most megjelent egy új menüpont, ahol lehet állítani a hátsó sugárzók hangerejét. Most TÖKÉLETES!!![ Szerkesztve ]
-
Zsoltg4s
tag
válasz MadMancs #9428 üzenetére
Köszi, de nem csak ez miatt szeretnék Samsungot. Ár-érték arányban jónak tűnik, de a hozzáértők véleményére is kiváncsi vagyok. Leginkább kis hangerőn szeretnék minőségi hangzást. Azt olvastam, ill hallottam, hogy az olcsóbbakat fel kell tekerni fél-háromnegyed hangerőre, hogy legyen értékelhető mély.
-
Zsoltg4s
tag
Sziasztok.
Szintén hangprojektor vásárlás előtt állok.
A keret, 100 körül.
Ma az Euronicsben az eladó azt mondta, hogy Samsung HW-Q60T/EN a legjobb választás.
Most 105 az ára. Mindenképp Samsungot szeretnék, mert a tévém is az, így elég lenne egy távirányító.
Kíváncsi lennék a hozzáértők véleményére is.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nokia 808 PureView - kamerás béta
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- Láncfűrész topik
- Autós topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- EAFC 25
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4