Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Videós, mozgóképes topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubii
senior tag
válasz 4264adam #14909 üzenetére
Az a baj ilyenkor nehezen hallgatok az eszemre, mert szívem szerint Q930B-t vennék és nincs gondom másra, ha soundbarban gondolkozok... Nem görcsölök rá az Atmosra, lehet a sima 5.1-től is leesne az állam. Csak ha már adná az eszköz, kihasználnám azt is.
Mivel nem Atmosos az SWA9200, nem számítanék olyan durva fentről érkező hangokra.Korábbi kérdésemre nem egészen kaptam választ, feltételezem nincs is rá jó válasz, de teszek még egy próbát: ha oldalra is néz hangszóró (pl. Q930), de tőle 3-4 centire bútor oldalfalba ütközik a hang, akkor csak simán elvesztem annak a 2 hangszórónak az értelmét, vagy még bele is belerondít a hangzásba a visszaverődés miatt, és inkább válasszak olyat, ami srégen előre irányul csak (Q600 vagy Q800B)?
Q600 esetében 200 alatt megúsznám az 5.1-et. Q800 esetében meg majdnem a Q930-nál vagyok már, csak a fenti kérdés függvényében nem tudom melyiknek lenne értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Házimozi belépő szinten
- Háztartási gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Filmvilág
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Ubuntu Linux
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung 55" QE55S90CATXXH 4K UHD Smart OLED TV
- RME ADI-2 Pro AD/DA 2x AKM4490 768kHz 32bit
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Sennheiser CX 400BT True Wireless fülhallgató
- Sony XR-77A95L QD-OLED egy éves, magánszemélytől, bolti új árnál 700.000 Ft-al olcsóbban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest