Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Micro Four Thirds
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TheProb #10200 üzenetére
Ha van hozzá cuccod, próbáld ki.
Én LG TV-vel és Samsung TV-vel is tudom vezérelni az LG soundbar-om optikai kábelen keresztül.
Annyi különbséggel, hogy az LG TV még azt is vissza tudta jelezni, hogy a soundbar mekkora hangerőn van. A Samsung TV csak jelzi, hogy hangerőt állítok, de itt az értéket már csak a soundbar kijelzőjén látom.Soundbar: LG SH5
Mondjuk látok egy ilyet a leírásában:
TV távszabályozójával vezérelhető
Az LG hangprojektoroknak van ugyan távszabályozója, de a hangprojektoron Ön a jól ismert és szeretett távszabályozóját, vagyis saját TV készüléke távszabályozóját is használhatja*.
(* LG, Sony, Philips, Sharp, Panasonic, Vizio, Toshiba és Samsung)
Lehet, hogy SIMPLINK támogatás kell a TV/Soundbar részéről is. Ez biztos megvan a modern eszközökben. -
-
válasz
TheProb #10190 üzenetére
Nem csak HDMI ARC az opciód, hiszen az optikai is jó erre. A legtöbb soundbar-on van ilyen. És a vezérlés is működik vele a TV távirányítójával.
Annyiért én lehet használt 2.1-es soundbar-t néznék (ha van lehetőséged a mélynyomót elhelyezni), hogy kicsivel jobb minőséget kapj, mint ugyan ennyiért újonnan.
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
TheProb #3817 üzenetére
Itt van egy teszt a Samsung HW-K450 soundbarról.
Ezzel a Microlabbal én is megpróbálkoztam, csak a Solo 9C-vel, hát nagyon nem ajánlanám, nekem nem jött be. Hangerő nincs, dinamika nincs, ha adok rá kicsi mélyet elnyomja az amúgy sem részletgazdag magasat. Bővebben itt.
Tudom, hogy a másik topikban nagyon ajánlott, ennek ellenére számomra semmit nem ér.Ha már Emag, akkor tőlem is +1:
A linkelt Microlab és a Panasonic cucc is Emag-os volt: a Microlabból sajnos újracsomagoltat kaptam ezért (is) küldtem vissza, a Panasonic meg ugye sziszegett (hogy egyedi hiba vagy mindegyik azt nem tudom), és mind a két esetben 3-4 napon belül visszautalták a pénzem. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest