- Elég nagy csendben hozza a Bartlett Lake-S CPU-kat az Intel
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- 0,56 literes térfogatú NUC-kal gyarapodott az ASUS portfóliója
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
Új hozzászólás Aktív témák
-
fjanni
tag
válasz K.Tamas89 #8177 üzenetére
Nekem q80r van 8500s- el és nagyon meg vagyok elégedve. Mind filmre, mind zenére nagyon jó. Tetszik a Spotify lejátszás wifin mobiltelefonról.
Nagyon jók a mélyek, nem tolakodó, de ha kell akkor odateszi magát. A soundbarban van anyag, meglehetősen nagy a súlya és a viszonylag nagy hangszórók nagyon jól szólnak, filmnél 10-12% hangerő már elég egy 25nm-es szobába.
A 8500s jól kiegészíti és létrehozza a valós hangteret, amit egy sima soundbar soha nem tud. Adaptív beállításnál a sztereót pl. zenét is felskálázza 5.1-re, egész jól. Féltem hogy torzan fog szólni a 8500 kis hangerőn, de egyáltalán nem. Kicsit viszont lehetne hangosabb, még +6 beállításnál is néha halknak érzem.
Az Rpi Kodit hdmi-n a soundbarra kötöttem, a soundbar pedig hdmi arc-on a tv-re így a dts is megy samsung tv-n. Jó a hdmi-arc és a cec-nek köszönhetően a tv távirányító vezérli a soundbart és az arra kötött kodit is.
Az atmos-t is tudja pl. Tv Netflix app, Kodi-ról, Plex-ről, de nagy különbséget nem érzek mondjuk egy dts-hez képest.
Hátránya, hogy nem irja ki az üzemmódot, alap estben semmilyen kijelzés nincs. Csak ha indul egy Atmos anyag, azt kiírja pár másodpercre, de más üzemmódot nem. -
-
fPApi
őstag
válasz K.Tamas89 #8157 üzenetére
Kb. 3 hónapja van meg. Amikor kivéve használom, akkor kb. 2-3 napig bírja (kb. 3-4 óra/nap használattal). De nem nagy "durranás" a helyére rakni a filmnézés végén.
De ha ritkán használod, akkor célszerű a helyére rakni, mivel használat nélkül is lemerül egy idő után.[ Szerkesztve ]