Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
#80977664 #6131 üzenetére
Értelek. Igazából nem foglalkoztam sokat ezekkel a formátumokkal, és mivel szinkronos filmeket nézek, nem is érintettek annyira. A legtöbb szinkronnak DD5.1 (448kb/s) hangsávja van, már egy DTS5.1 is ritkaság.
Így gyakorlatilag a mai napig egy 10 éves DVD lejátszós szett is optikai bemeneten eddig mindent lejátszott.
(Az mondjuk igaz, hogy ezek a szettek anno nagyon drágának számítottak, némelyik 25-30 kg-ot nyom, ezekből még nem spóroltak ki mindent, mint ami manapság divat). Ezért éreztem úgy, hogy kissé túlerőlteted ezt a formátum témát. Most amúgy majd rákérdezek a megfelelő helyen, hogyha találkoznék TrueHD-s anyaggal, azt hogyan tudnám lejátszani, bár szerintem magyar szinkronnál jelenleg nem kell ettől tartanom.
De én amellett kitartok, hogyha választhatnék egy soundbart mindenféle formátumtámogatással ahonnan egy helyről jönnek a HD hangok, vagy egy normális sztereót, ahol a bal-jobb normálisan van elhelyezve egymástól 2.5 méterre, akkor én az utóbbit választom (természetesen attól, hogy sztereo, dekódolja minimum a DD5.1, DTS5.1-es formátumokat). Pl az egyik soundbarom ezért az LG SJ7, itt távol tudom helyezni egymástól a bal-jobb csatornát. Ezt másik sb nem tudja pótolni, sokkal nagyobb a "tere".
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Micro Four Thirds
- Nők, nőügyek (18+)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Medence topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest