- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanok
senior tag
-
Hanok
senior tag
Sziasztok!
SoundBar vásárlásán töröm a fejem a jelenlegi Sony HT-SL55-öt vátaná, amivel egyébként meg vagyok elégedve de szolgáltatásaiban már egy kicsit elavult.
Eddigi kiszemeltem JBL 3.1 volt viszont most hogy látok 100 körül Samsung N650-et kicsit elbizonytalanodtam.
Az utóbbit még nem volt szerencsém meghallgatni. Zene, Játék, Film amire használva lenne viszont hangzásban nem szeretnék visszafelé menni a jelenlegi rendszerhez képes, mélyek tekintetében sem. Ha valaki esetleg egy kis irányvonalat adna megköszönném. -
forguet
senior tag
Aki drágább soundbarban gondolkodik, azzal megosztanám a személyes tapasztalatomat.
Eleinte rendes 5.1-es rendszerben gondolkodtam, meg is hallgattam jópárat, de menet közben el kellett fogadjam a tényt hogy teljesen felesleges 500k-t elköltenem, mert nem tudom kihasználni ezeket a 2 éves gyerkőc mellett.
Így fordultam a jobb minőséget képviselő soundbarok felé, konkrétan a Heos Home Cinema, a JBL bar 5.1 és a Polk Audio Magnifi Max lett a kiszemelt.
Ezek mindegyike elég pozitív kicsengésű tesztet kapott az av-online-on, úgyhogy mindenképp személyesen akartam meghallgatni őket.
Szeretném leszögezni, hogy nem vagyok vájtfülű, tehát ez egy laikus véleménye lesz.
A JBL 5.1-et hallottam először. Egészen meglepett hogy milyen erőteljes hang tör elő belőle. Nagyon tetszett, de mivel nem volt viszonyítási alapom, mindenképp a többit is meg akartam hallgatni.
A Heost és a Polkot egymás mellett tudtam meghallgatni. Először a Heost. Ez muzikálisabbnak tűnt mint a JBL de kevésbé volt erőteljes. Végére maradt a Polk, ami jött-látott-győzött...bár kevésbé hallottam kifinomultnak mint a Heost, de eszméletlen ereje van, ráadásul dedikált center hangszóró is van benne, és a JBL-lel szemben ethernet csatlakozás és chromecast is.
Így meg is rendeltem a Polkot az Amazon.co.uk-ról...sztem elbaxták az árát mert a command barral egy áron volt fent 360 GBP-ért....remélem kihozzák azért
szerk: most nézem fel is vitték 460-ra a rendelésem után...
-
petya2012
őstag
sziasztok
gondolkozom ilyen soundbar vásárlásán,tudnátok ajánlani valami??olcsóbb kategóriát néztem kb 50000-ig
mélynyomósat vagy nélkülit?
JBL BAR STUDIO SOUNDBAR
Sony HTCT290
LG SJ4 2.1LG OLED-em van
ha esetleg más is szerintetek légyszi osszátok meg velemköszi szépen előre is
-
Hzsolt11
tag
Köszönöm szépen a segítséget valószínű hogy a sony lesz a befutó
-
Mr. Csonti
tag
Sziasztok!
Vezeték nélküli házimozi rendszeren gondolkodok egy 25-30m^2-es nappaliba és első sorban, Samsungék HW-M450-ét néztem ki egy SWA-8500S-sel együtt. Esetleg tudtok ennél jobb kombót mondani, figyelembe véve az ár/érték arányt meg a kábelek mennyiségét (kevesebb jobb).
Válaszokat előre is köszönöm!
-
masterof
csendes tag
Sziasztok!
Bose soundbar 700-at hogy kotnetek ossze egy lg oledC8-al? Menjen kabel nelkul a bluetoothon vagy inkabb az optikai kabelen? -
a2d2
addikt
Az Emagon vettem 75-ért a feketét kb 3 hete De ugyanakkor volt az Euronicsban is 75-ért.
Ezután láttam még a szürkét 70-ért egy héttel később szintén Emagon. Azóta nem néztem, ill BF-kor ránéztem, de nem láttam akkor ennyiért.
Esetleg Euronics felé jársz akkor kérdezz rá náluk hátha van.Közben rákukkantottam árukeresőre: [link]
10.05.-én és 11.17.-én is volt 70-ért. Szerintem tuti lesz még hasonló áron.
Ennyiért meg szerintem nagyon jó az ár/érték aránya! -
dugesz77
őstag
Az LG SJ5 most az SJ4 ára alatt van a Euronics-ban(49990 Ft)
Nem érhető el sehol -
Dwatti
addikt
-
Hzsolt11
tag
Sziasztok
Szeretnék vásárolni egy hangprojektort
Ami szépen szóll, és nem drága, leginkább filmezésre használnám, és zenehallgatásra
50k szánok rá
A tv amihez szeretném egy Sony KD55FX9005
Válaszotokat előre is köszőnöm szépen -
Azie
őstag
üdv,
telekomnál most 40k a Samsung M360.
felhasználás: 2 hetente 1 film kb, 20 nm-es szoba (panel) tv-n. hébe-hóba zene/rádió netezés mellé
alternatív: notiról játék hangja/zenéjekihasznál(a)t(lan)ság miatt kb ez a lélektani határ, amit kötenék soundbarra, max 50-ig mennék el.
vegyem/ne vegyem /várjak valami másik 50-60-70es árfekvésű akciójára? (teljes áron biztos nem veszek 50 felett)
értelmes wireless 5.1 meg gondolom sci-fi ebben az árfekvésben o.O
köszi
-
refugee
csendes tag
Sziasztok!
Van egy LG B7V tv-m, ennek a hangját szeretném szebbé tenni, főleg a 4k-s tartalmak, valamint egy PS4 Pro miatt. A nappalim kb 25 nm, (de a belmagassága 7 méter a közepén- nem tudom számít-e), erre keresnék egy hangprojektort vagy soundbart. Keret max. 140 ezer forint, az eddigi utánajárás alapján akkor olyan kell, ami HDMI 2.0-t támogat. Tudnátok segíteni, hogy mi lenne a jó választás?
Köszi,
ref
-
wierra
senior tag
Update:
3 hete bevittem garis szervizbe a YAS-207-et.
Hibajelenség: random időközönként "bedadogott" a hang, majd ezt követően random ideig nem szólt a mély- és a középtartomány (1-2-5-10sec).Ma hozom el, a szerviz: "Készülékének szervizelése lezárult, munkatársaink az alaplap és a végfok cseréjével javították."
-
dorika87
őstag
válasz
TheGod09 #5512 üzenetére
Szia. Bár a JBL-t nem ismerem, de nekem is M450-em van, szintén panel és kb 18nm-es nappali. Nálunk bevált. Nem érzem azt, hogy panelba combosabb rendszerre lenne szükségem. Mi zenét is hallgatunk rajta néha, tudom nem profi cucc, de nekünk bőven elég. Filmeknél pedig szépen teljesít úgy gondolom, mi szeretjük. (Annyit megjegyeznék, hogy én egy kicsit drágának tartom, pedig mi 60e körül vettük, maximum 50ezret adtam volna érte reálisan, de hát ez csak az én véleményem, amúgy nem bántam meg a vásárlást).
-
juvegamer
tag
....
-
Dwatti
addikt
válasz
mucsácsó #5514 üzenetére
48 volt azt hiszem a legalacsonyabb ár de még az euronicsban lehet hogy van kicsit drágábban
-
mucsácsó
tag
Sziasztok!
Sajna vérzik a szívem, de lemaradtam az LG SJ4-ről - pedig ahogy utánanéztem, az ilyen 40-50 ezres kategóriában talán bőven az jött ki legjobbnak...
Eddig LG LAS260B-t használtam (3 éve volt BF tecsóban
, én nagyon nagyon szeretem - csak hiányzik most már eléggé a mély... nyilván alsókategóriás cucc (vagy már az se), de én meg voltam eddig vele elégedve.
Ezért gondoltam maradnék LG-nél, mert nálam bizonyított a márka - TV-m viszont SONY... alternatívaként néztme a SONY CT290-et, de eléggé megoszlóak a vélemények...
Samsung K335-öt nem akartam...
úgyhogy kérdésem: tudok alternatívát ebben az árkategóriában, vagy mit ajanlanátok, mit lenne érdemes? Nem akarom üvöltetni, mert panelproli vagyok sajnos, és nem akarok ellenségeket - de azért filmre/játékra/zenére szívesen használám...
Köszi előre is, ha valaki tud segíteni/tipped adni!
-
AMDFan
addikt
válasz
zsizsi14 #5483 üzenetére
Ma hallgattam meg havernál. Én lebeszélnélek az LG SK5-ről. Bár attól függ mire szeretnéd használni, ha csak moziznál vele, akkor nem rossz, csak hát nem tudom, hogy ennyiért nincs-e jobb. A DTS feature az valami ügyesség benne amivel elég jó térhatásúvá teszi a filmeket. Dübörög is ha kell, kb ennyi. Ha sztereó anyagokra is használnád (youtube, bármilyen egyéb zene) akkor ennél olcsóbban is kapsz jobbat szerintem.
-
TheGod09
csendes tag
Sziasztok!
Véleményetek szerint egy 18nm-es nappaliba (panel), elég lenne egy HW-M450-es samsung (a tv is az, így sok beállítást a tv menüjéből állítható), vagy jobb lenne egy Jbl bar 2.1. Elsősorban film és sorozat menne rajta.
Köszönöm!
-
a2d2
addikt
Szia!
Én nemrég 75-ért vettem az MS6500-at (de volt később már 70e is).
Ez bővíthető 5.1-re egy kb 30eFt-os wireless kit-tel később (SWA-9000S).
Illetve ha nem elég a basszus akkor mélynyomóval is de annak eléggé megkérik az árát.
Na a lényeg hogy szerintem elég szépen szól az árához képest (de csak zene módban, minden módosítót kikapcsolva). Van egy Edifier R2730DB-m, ha letekerem azon nullára a basszust akkor egész szépen megközelíti már a samsung közép és magas hangokban (de persze hallható azért a különbség).
Az N650-est a tesztek szerint nagyon leveri, az meg BF-kor 100e volt szóval ha nem kell hogy rezegjenek a bútorok a mélyektől akkor jó választás lehet, én ajánlom ennyiért. -
Alex91
félisten
válasz
Szupercsirke #5506 üzenetére
Ehhez a TV-hez imho ilyet venni vetek...
-
Szupercsirke
tag
Sziasztok panasonic 58ex780 tv hez keresek hangprojektort.
Samsung HW-K335 2.1
Ezt néztem ki tudtok jobbat 40e körül? -
Cortado
újonc
Sziasztok,
ajándékba kaptam egy SONY HT-RT4 5.1 soundbart, sajnos a család nem tudta, hogy már megrendeltem egy másik készüléket. Számlával, garanciával adnám, egy picivel a bolti ár alatt. Ha valakit érdekel itt a fórumozók közül addig nem hirdetném. Szép estét mindenkinek! -
ftt
tag
KLipsch-ből RSB-8-ast hallottam, igaz, hogy MM-ban, ahol amúgy is szarul szól minden, nekem nem volt meggyőző.
JBL-ból csak a SB400-t és a 450-t hallottam, azok döngenek rendesen. Viszont a 250-es jóval kisebb és kezd kicsit elavult lenni, van rajta elég és megfelelő csati?
-
xtibi
tag
Sziasztok,
Segítsetek kérlek. Klipsch RSB-6 vagy JBL SB250?
25 m2 nappali, LG TV, film, zene, tv, bluetooth (Spotify, Youtube, stb.)
Köszönöm előre is.
-
Amstaff13
újonc
Egyszer elvittem eggy műszerészhez és azt mondta javítható se nem lessz olcsó de inkább azt a pénz eggy másikba fektetném ha lenne valami megoldás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest