- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNNIA1920
őstag
Nem nagyon találok róla adatot, de általában mennyit fogyasztanak ezek a projektorok?
20-30W-ot? -
Beni2360
félisten
Ki is fogod tudni használni ezt a sok jó tulajdonságát?
---------------------------------Anubis_9 - Szerintem egy LG 2.1 soundbarral jobban jársz és nem kerül ennyibe. Olyan 300W körüli már bőven 300% felturbózza a TV hangját.
Nekem ilyen van és super. lg nb3530a hasonlót még lehet beszerezni. -
Anubis_9
addikt
Sziasztok!
Még pár napja tettem fel ezt a kérdést, de senkitől sem kaptam választ. Utólag ezt fűztem még hozzá. Esetleg most valaki?
Köszi!
-
Flashget
félisten
Automatikus frissítés alatt azt értem, hogy tv keressen új fw-t és a beállított időlént keresi. Mondjuk más kérdés az ilyen funkciót alapból ki kell kapcsolni.
Mint írtam tegyél egy próbát azzal, hogy vagy kikapcsolod ezt a funkciót vagy a kábelt húzod ki, hogy ne legyen kapcsolatba a tévével és kiderüljön az okozza a gondot vagy a soundbar hibás. -
Henker2
addikt
El kezdtem nézegetni a pc-s 2.1-es hangfalakat is.. Szerintetek ha csak a tv hangjának javitására szeretném használni, (gondolok itt arra, hogy zenét itt nem akarok lejátszani vezeték nélküli lehetőséggel) elég, mint ha vennék egy olcsóbb 2.1-es hangprojektort?
-
Tobika1
senior tag
Sziasztok! Van egy lg nb 300as hangprojektorom. Meg vagyok vele elégedve, szépen szól, csak egy problémám van vele, hogy néha magától bekapcsol. Érintőgombbal lehet valami? Valaki járt már így az Lg vel?
-
yvsmad
őstag
válasz
Flashget #519 üzenetére
Jó a Magnat, de nem való minden tévéhez és minden szobába. Ha 4 m-ről hallgatsz egy ilyet, amiben a legszélső csipogók is jó, ha 60 cm-re vannak egymástól, a többi még közelebb, akkor nem fogsz hanyatt esni a sztereó hatástól, ezt gondolhatod. Még ha valami komolyabb hangprojektor lenne és olyan helyiség, ami támogatja az irányított visszaverődést, akkor lenne esély némi sztereó vagy akár jobb hangzásra is.
-
hdman
őstag
Samsung F450 vagy H450 bátran vehető? 102 cm tv hez kellene, 25 nm nappali.
Köszi
-
Flashget
félisten
Nem is az lett volna a lényeg..hanem a gyártók mindig próbálkoznak új megoldásokkal aztán a piac eldönti lenyúlják egymástól vagy sem.
Nekem meg kifejezetten tetszik egy egyszerű ficsőrjük az elveszett távkapcsoló megtalálására. A MIUI rendszer a mobilon meg hatalmas fejlesztés tőlük és azt vitték át a tévére is. [link] -
Flashget
félisten
Vannak már TV gyártók akik a hangot már 2.1 soundbarral oldják meg. Persze lehet hozzá normálisabb hangrendszert is adni csak pénz kérdése.
[link] -
Tomi0703
addikt
Nagyobb nem kell, mert kicsi a szoba és közelről is nézem. Amúgy 40k-ért be kellett próbálnom.
Tervbe volt egy normálisabb 100k körül, de minek ha alig nézem? Nincs is amúgy gond vele, csak a hang.
(#503) B-L-A-C-K: Tényleg nincs bármilyen cucc ami jobb hangot ad ki magából 10-15k-ig mint ami ebből a tévéből kijön?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest