- Milyen asztali médialejátszót?
- iPad topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftt
tag
válasz
dongasre #3798 üzenetére
Ízlés dolga, de pl. ez és ez csak 60k :
https://hangprojektor.arukereso.hu/samsung/hw-k450-2-1-p336374324/?gclid=EAIaIQobChMIt9-q3KqU2AIVFhMbCh2vQAyIEAAYAyAAEgLLDvD_BwE
Vagy ugyanez, eggyel újabb évjáratban 66 k-ért:
https://hangprojektor.arukereso.hu/samsung/hw-m450-p365801495/?gclid=EAIaIQobChMIu-nF6aqU2AIVE-MbCh1u3gbpEAAYASAAEgIuEfD_BwE
-
dongasre
tag
Sziasztok! 70 ezerig most mi a bestbuy vetel soundbarbol?
-
Pösti
csendes tag
Sziasztok, van itt valaki, aki Klipsch RSB 8-t, vagy RSB 14-t birtokol? Érdekelne a személyes véleménye. Köszi, Pösti
-
Pösti
csendes tag
Hello, ahogy olvasom, nagyon elégedett vagy a JBL Bar 5.1-el. Én is ezen hezitálok, illetve egy Klipsch RSB14 között. Sajnos arról még nem találtam felhasználói véleményt.
Én szinte csak film nézésre használnám. Sokkal marad el egy gyengébb 5.1 rendszertől, ami ennyiből kijönne?
Köszi, Pösti
-
Don77
tag
Na osztottam, szoroztam, a samu h7500 visszamegy a boltnak, sajnálom de nem tudom megszokni. Egyszerűen ez a mély erősség számomra elviselhetetlen... Ugye a 22-es csapdája, ha olyan hangerőn van hogy a soundbar szépen szóljon, beszédhangok érthetőek legyenek, akkor a mély kb elmozdul a helyéről annyira erős, (polcon a nappaliban megindultak a cuccok
) ha meg lejebb veszem a hangot, akkor meg a soundbart nem hallom rendesen. Szerintem ez a soundbar olyan 30m2 körüli szobában érezné jól magát. Szóval még egy esélyt asok valamelyik yamahanak, ha az sem akkor marad a mostani 5.1 rendszer.
-
SirKero
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget. Ha sikerül holnap be is szerzek egyet
-
Talala
senior tag
válasz
SirKero #3786 üzenetére
Én is pár napja választottam ezt a típust Tmobiltól kuponnal abszolút megérte nekem. Tv nézésnél sokkal tisztább, szebb a hangja mint a tvnek, de filmeknél éled fel igazán (ahogy azt már írták).
Ami kimaradt esetleg. Én nagyon örültem neki, hogy egyből felismert egy pana tv-t és nem kellett szórakozni a csatlakoztatással. Optikán kívül (egyedül ez jár hozzá a csomagban egyébként) mindenféle csatlakoztatási módszert kipróbáltam, mind remekül működik. Én HDMI-vel kötöttem össze a TV-vel, Egyből tudta, hogy ARC-al van csatlakoztatva és simán megy a tv távjával is hang, illetve tv-vel együtt kapcsol ki és be. -
RudY
addikt
válasz
SirKero #3786 üzenetére
Majdnem egy év mindennapos használat után sem tudnék rá panaszkodni. Az "igazi" térhatás természetesen nem várható el, és az is természetes, hogy vannak jobb modellek is.
A kijelzőn minden funkció megjeleníthető, az elhalványulása tökéletes időzétésű, teljesen eltűnik.
Külön-külön állítható a távjával a magas, a basszus és a sub. Családi ház 25 nm-es nappalijában a basszus és a sub nálam +2-n van általában a 6-ból. Persze egyes filmeknél azért több is rámehet, de a DTS-nél néha még ez is sok. Mivel nagyon sok zenei anyagot (komoly, könnyű, koncert stb.) nézünk, egyértelműen itt hozza ki a legjobbat magából, nagyon kellemes. Filmeknél kicsit pöcsörészősebb a megfelelő beállítás kiválasztása, de abszolút korrekt ár/tudás szempontjából -
Tommmysun
aktív tag
Baja nem lesz, csak sz@rul fog szólni, berezeg majd a padlón, lefojtja a mélyeket, brummogni, puffogni fog, de szép hangja nem valószínű, hogy lesz.Esetleg ha talp gyanánt raksz rá valami gumis vagy szivacsos öntapadós cuccot, akkor a berezgést elkerülheted, de a többit nem igazán.
-
Kroni1
veterán
Szia!
Köszi a tippet és a privátban küldött infókat is! Ahogy látom az SJ5 valóban megfelelő választás lehetne, az SJ7 is tetszik, a hordozhatóként használhatósága is jópofa ötlet, csak kérdés, hogy milyen minőséget produkál mondjuk egy 35-40ezres JBL-hez képest?
"Ebben nincs sajnos jack bemenet! " Nincs?! Pedig több oldal is irja.. Amennyire én láttam a képeket az sj7-ről, úgy tűnt hogy a Port.In röviditésű csatlakozó lehet a jack bemenete, vagy az nem az lenne?
fejhallgató kimenet nem olyan fontos, azt megoldom máshogy és ahogy látom az szinte egyiken sincsen..
SJ4-ről van vélemény, info esetleg? ahogy nézem az is elég lenne nekem, a színe jobban is tetszik mint az sj5, és még kapható pár helyen..
Laca19 (a): Köszi neked is a véleményt. Én először az SJ7-re is azt hittem a robosztus kinézete miatt, hogy nincs mélynyomója. A kissé drágább Yamaha YAS-306 tesztjeiben is azt olvastam, hogy kb. felesleges hozzá a mélyláda, olyan erős mélyekben anélkül is.. De lehet hogy inkább mégis maradok a mélyládás verziónál, és a számítógépasztal alá besúvasztom valahogy.
"a fejhallgató problémára veszel egy jack kábel hosszabbítót, akkor nem kell a TV-hátuljánál vacakolni."
- Ez jó lenne, én is így akartam, de sajnos a TV-m olyan, hogy ha akár csak a hosszabbítót bedugom akkor a tv saját hangszórója már elhallgat. Mondjuk arra kiváncsi leszek, hogy mi lesz akkor ha a soundbarnak küldi a hangot optikán, szerintem úgy már maradhat bedugva majd a cucc.. -
SirKero
őstag
válasz
SirKero #3780 üzenetére
Mivel konkrét ( illetve semmiféle ) válasz nem érkezett a kérdésemre önállóan őt néztem ki. Esetleg valakinek vélemény vagy saját tapasztalat vele kapcsolatban? SAMSUNG HW-K450/EN Hangprojektor
Na lekéstem egy ütemmel
Látom már ajánlva van az előző hozzászólásban.
-
ftt
tag
válasz
bogdanypeter #3782 üzenetére
pl.
https://hangprojektor.arukereso.hu/samsung/hw-k450-2-1-p336374324/?gclid=EAIaIQobChMI3P3v_NSR2AIVCp0bCh2MBAdTEAAYAiAAEgLFG_D_BwE
-
Hami33
aktív tag
válasz
bogdanypeter #3782 üzenetére
Árukeresőn nézz rá ebben az árkategóriában mindegy mit veszel( talán a tv márkáját vedd alapul) . Csodát nem szabad várni! Ha nagyobb elvárásaid vannak inkább 100 e Ft körül keresgélj!
-
bogdanypeter
tag
Sziasztok! Ajánlanátok nekem hangprojektort 60.000 Ft-ig? Előre is köszönöm.
-
SirKero
őstag
Üdv.
Ehhez a tv-hez néznék valami vezeték nélküli hangrendszert max. 60-70 ezerig bezárólag. Nem vagyok vájt fülű nem hallgatok rajta komolyzenét ( sem ) mezei tv nézéshez esetleg néha egy filmet megnézni kéne. Kapok ennyiért vagy esélytelen? -
Hami33
aktív tag
Inkább a tv hangját vezesdd rá szerintem mint a házimozi fejegységét! Specifikációk az Lg oldalán ! A használati utasítás is fent van ott meg tudod nézni mit hogy lehet kötni! Egyébként ketté szedve oldalra kicsit nagyobb térérzetet ad! De igazából ahol helyed van oda tedd! Az egyik egység külön akkumlátoros ,mobil hangszoróként műkődik! Alkalmazás is van android /ios. A ledkijelző halvány kékesfehér! Használat közben elhalványul nem zavaró! Könnyen állítható,kontrollálható minden. A tv távkapcs optikai kábelen (lg) vezérli !
-
Laca19 (a)
aktív tag
Szerintem soundbarból csak mélynyomósat érdemes venni. Legalábbis engem még nem tudott meggyőzni mély nélküli. Csak egyet hallottam ilyet, egy Samsungot. de drága is, illetve nem szólt jól.
Analógból pedig inkább olyat találsz, amin bemenet van, de fejhallgató kimenetes soundbart én még nem láttam. Amúgy gondold át, ezek már vezeték nélküli mélynyomósok, nem foglalnak sok helyet, bárhova teheted, de ha tényleg nem fér el, akkor jól gondolod, valami 2.0 aktív hangfal kell neked, optikai bemenetes.Én, ha a helyedbe lennék jelen pillanatba, talán ez a kettő jönne szóba 2.0 esetén: Denon D-M40 : kicsit drágább, mint 100 ezer, de van fejhallgató kimenet. Persze itt meg a főegységet kell elhelyezni a mély helyett.
Vagy, ami olcsóbb: a fejhallgató problémára veszel egy jack kábel hosszabbítót, akkor nem kell a TV-hátuljánál vacakolni. És veszel egy Klipsch R-15PM aktív hangszórót, most akcióban 100 ezer Ft. Szerintem mindkettő cucc jó zenére, de persze ez már másik fórum... -
xtibi
tag
Hello,
Pár praktikus, használati tapasztalattal segíts kérlek SJ7-ról.Mennyire kell a rajta levő gombokat, ledeket látni (használni)? - nem baj, ha a TV felett van?
Hangzásban mi a különbség, ha kettészedve állítva van elhelyezve vagy egyben fektetve?
A bar egyik fele valóban tud úgy működni, mint egy BT hangszóró?
Rá tudom drótozni egy JVC házimozi fejegységre, melynek HDMI-je nincs, de Optical In van?Köszönöm előre is.
-
Hami33
aktív tag
Szia! Lg Sj5 esetleg Sj7.
Nézz vissza a keresőben ,de ebben az árkategóriában Lg vagy Jbl az egyik legjobb választás .
Nekem sj 7 van de ez 105 e!Tv vél együtt működik és Bluetooth is van!
Ebben nincs sajnos jack bemenet! Sj 5 olcsóbb valamivel abban van jack ha jól láttam az Lg oldalán és 69 e Ft !
Pontos specifikációkat az Lg oldalán találsz! De szerintem mást ne is nagyon nézz mert sok alternatíva nem lesz ami jól is szól! -
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Az LG 55LW5500 TV-m gyér hangzásán szeretnék javítani, ezért gondoltam arra, hogy így 5 év használat után most már végre rákötök valami aktív 2.0 hagszórót vagy egy olcsóbb Soundbar-t. (Van HDMI ARC csati a TV-n) Olvasom itt, hogy van olyan Soundbar ami a TV-vel együtt tud ki-be kapcsolni, ez nagyon szuper lenne, fontos kényelmi szempont nekem!
Ahogy látom a legtöbb ilyenre Bluetooth-on rá lehet kötni telefont, stb, ez se lenne rossz dolog! Tudom a jack már ósdinak számít de létezik esetleg olyan soundbar 100e Ft alatti sávban amire esetleg jack vagy RCA ki-bemenetet is tettek?! Nem lényeges, de ha van ilyen azt választanám. Van egy AKG fülesem, amit a TV-be nehezen tudok bedugni, mert a TV fali tartóra van feltéve, és a Headphone csatiját sajnos nagyon rossz helyre tették..
Szóval tudnátok ajánlani valami a fenti feltételeknek megfelelőt? Nem feltétlenül lenne szükségem a legtutibb hangzású cuccra, olyat szeretnék ami a TV-nél azért érezhetően szebben szól, viszont csak mélynyomó nélküli jöhet szóba, sajnos nincs neki hely. Első körben 50-60k körül gondolkodtam, de ha van ami zenére is használható lenne, akkor nagyduzzogva 100e-ig is elmennék esetleg.
Köszi!
-
Hami33
aktív tag
Megjött az lg sj7 -em ! Beüzemeltem jó-jó de valami hiányzik... mire rájöttem hogy a második központi egységet is be kellene kapcsolni.😂 Meg is jött a hangja !!! Nagyon szépen egyben szól ! Nagyon tetszik ! Nagyon kompakt ! Lg tv -m távkapcsolója szépen kapcsolja ki-be ! Van kijelzője!!!Ajánlom mindenkinek aki 100 e Ft . alatt keres soundbart!
-
cotag
senior tag
válasz
runner 125 #3770 üzenetére
Jól látod. Az valamiféle bemutató fal lehet a képen, és jól látszik hogy a "fal"-ból jön ki a kábel. Simán egy teló töltő lehet a betáp a fal túloldalán.
(Amúgy kibírható hogy este mikor tv off, visszateszed őket a főegységre töltődni. Megkell szokni...) -
-
cotag
senior tag
válasz
Bigmasterl #3768 üzenetére
Ez a kis bibi van...csak kikapcsolt állapotban tölti őket.
Ha OFF a JBL, akkor kis piros ledek világítanak és akkor veszik fel a töltést a háttérsugárzók. -
cotag
senior tag
válasz
runner 125 #3762 üzenetére
Nemtalálkoztam még ilyen töltős falitartóval, de mindkettő háttérsugárzó tölthető microusb-s töltővel.
-
ftt
tag
OFF on
( Szerény javaslat a későbbiekre:
https://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-use-the-ignore-button.png
https://hu.depositphotos.com/32681461/stock-photo-red-ignore-button-on-a.html )
OFF off
-
cotag
senior tag
Nekem az 5.1 JBL Bar után azthiszem mindegyik csalódás lenne. Ez hogy mögöttem/mellettem van kettő fizikai hangszóró, ez tényleg megadja a térhangzás hatását. Mélynyomója pedig vmi vadállat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali médialejátszót?
- Megújult a PROHARDVER!
- iPad topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest