Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiga901
újonc
Sziasztok.
Láttam hogy páran LG NB300-ast használtok én is ezt a hangprojektort néztem ki és az lenne a kérdésem, hogy akkor ez csak falra szerelhető? Mert nekem a tv elé kellene falra nem igen jó nekem. A választ előre is köszönöm.
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz
#46129152 #294 üzenetére
Hasonló képen vagyok én is csak úgy nézek mint vak a moziban a hangokra de nálam csak a választható 1-5 basszusból csak 2-re van állítva. habár ott van még mellette az ORION 5.1 tizenéves hang cuccom de azon nem volt ennyi állítási lehetőség mint ezen a (kis) cuccon. Sajnos nincs digitális bemenete.
-
törölt tag
válasz
Beni2360 #290 üzenetére
Gondolom a Magnat ezért drágább.
Nem hallgatom full basszuson,mert az már sok!
Ha leülök vele szembe filmezni, komoly mélyeket hallani, mindamellett néha azt sem tudom honnan jönnek elő még hangok.
Lehet,hogy nagy teremben már kellene a láda, de sima normál nappaliba ez elég. ( nekem ) -
Djuree
félisten
válasz
Flashget #291 üzenetére
ezt is néztem, le is van árazva a kolléga által linkelt outletben, de megláttam az lg sound plate-t és beleszerettem egyből, így azt rendeltem.
elég jó árban volt egy karcos tetejű, doboz nélküli darab, úgyis rajta lesz a tv, nem fog látszani. más nem is férne el nálam.
jó lesz ez bőven, amennyire én botfülű vagyok. sajnos már egy mélyládás soundbar se férne el, a mélyládát nincs hova tenni. a szekrény elé meg nem tenném.
69pablotaxi: ez jó biztos, de 110k.
-
-
Beni2360
félisten
-
Djuree
félisten
hali!
van egy 50 colos 3D smart tv-m és szeretnék hozzá vmi soundbart vagy hangprojektort. ezekhez kell erősítő is? mert az nincs és ha nem muszáj nem is akarok.
mennyiért van használható soundbar vagy hangprojektor, ami azért érezhetően jobb mint a tv hangja? típust is írjatok.
5.1-es kellene mindenképpen.
köszi! -
GoZoL
senior tag
Üdv!
Kinek van tapasztalata JBL SB 400 vagy Yamaha YAS 203-as soundbarral kapcsolatosan? Melyik lenne jobb választás? Köszi! -
Flashget
félisten
válasz
Beni2360 #277 üzenetére
az olyan is minőségre...én vettem 1000Ft-ért és szarabbul szól azon keresztűl minden, mint BT-on.
Ebben is ugyan úgy van olcsó silány meg minőségi drágább kábel akárcsak a HDMI piacon.de van ám ilyen is.
Digitális optikai összekötő kábel, finoman polírozott, alacsony torzítású polimerszál, aranyozott sárgaréz Toslink csatlakozóval. Hossza: 1,5 m
Egységár bruttó: 147 590 Ft/dbde szerintem itt kell valahol lennie a normális minőségnek/árnak.
-
törölt tag
Megérkezett Németországból a Magnat 400 BTX Sound-om!
http://www.ebay.com/itm/Magnat-Sounddeck-400-BTX-vollaktives-Bluetooth-Heimkino-Sounddeck-Soundbar-Neu-/231316041462?hash=item35db82aef6
http://perfektaudio.hu/index.php/kategoriak/11-hazimozi-tesztek/35-magnat-sounddeck-400btx-soundbar-bemutato-2
Egy hibája volt, a csomagolásba nem tették bele az Optikai kábelt. Írtam nekik, visszaírtak,hogy postáznak eggyet!
De a lényeg! Bluetoothon rányomtam a telefonról a zenét:
Vangelis-A paradicsom meghódítása .FLAC minőségben!
Beszarás!!!!!!!!!!!
De analóg RCA kábellel is csodásan szólt a HD csatorna a tévéről.
Szállítással együtt is 20.000-el olcsóbb volt mint itthon.
Már bánom,hogy nem előbb rendeltem.
Hangfalak-vezetékek nélkül is jó lesz a nappalim! -
amadeuxs
tag
válasz
LimpetDrone #274 üzenetére
Szia, szinten LG soundbart vettem las550h, es egy 49ub850 TV vel tarsul, en hdmi ARC-n oldottam meg a kapcsolatot, en a tv-n automatikusra allitottam a beállítást, és azóta felismeri, ha 5.1 a film akk arra vált, de pl a net radio a Vtuner -n keresztul PCM-ben mukodik.
tehat az automatikus beállításnál váltogat magától a soundbar attól fugg milyen a hang jele ami kijön a tv-ből.
-
LimpetDrone
csendes tag
Nemrég vettem egy LG NB 4540-es soundbart egy LG 50LF652V TV-hez. Optikai kábellel van összeötve a kettő (ARC is megoldható de eddig ugyan az az eredmény). Először LG sound syncet használtam (optikait), de egy idő után feltűnt hogy PCM 2.0-n jön a hang akkor is ha a TV lejátszóján egy 5.1-es filmet nézek. Aztán átváltottam sima audio out-ra a TV-n és megjelent az a Dolby hang a projektoron. Eddig rendben is van (már ha attól eltekintünk hogy az LG sound sync erre miért nem képes).
Viszont ha a Chromecast-ot rákötöm (akár direktben akár a TV-n keresztül), csak PCM 2.0 hang jön át. Próbáltam Plex-et illetve Google Movies-t de semmi. Volt ezzel valakinek tapasztalata?
Hasonló a gondom a PC-vel (bár ez nem biztos hogy teljesen idetartozik de hátha tud valaki mondani valamit rá). AMD HDMI audio out-ra kötöttem a sounbart. A gép nem ismeri fel hogy ide stereon kívül lehet mást is küldeni, és ez is PCM 2.0 ként jelenik meg a hangprojectoron. Egyszerűen nem találtam rá megoldást hogyan lehetne kierőszakolni egy rendes DD hangot PC-ről soundbarra
-
törölt tag
Vettem egy Toshiba soundbart.
Ajánlanám mindenkinek, mert egész szépen szól, de nem annyiért, amennyiért kapni lehet.
Én szerencsésen egy nagy leárazáson jutottam hozzá, nagyjából 15.000 Ft-ért, amennyit tuti megért, már csak a bluetooth miatt is! -
Bling95
őstag
válasz
Bigmasterl #270 üzenetére
Na kozben lehet hogy az a helyzet hogy optikai nincs a tv-men
hdmi meg ugye ahogy nezem arc-nek kell lenni amit nem tudok.
Lehet az megoldas hogy tv ra vannkodva hdmi-vel egy mediaboxra es onnan meg optikaival a hangrendszerre ? Vagy olyankor csak azt hangosiitja ami mediaboxom keresztul megy sima tv-t nem?
5.1 t elvetettem, nem nagy a szoba , nincs kabel se vezetve semerre. Ha meg egy kupacba rakom az osszes hangszorojat annak se lesz terhatasa.
-
-
Bling95
őstag
Mas kerdes : ezek hogyan kapcsolodnak pontosan a tvhez ? Nekem sajnos csak scart dvi meg hdmi es usb van rajta. Kell valami speci hdmi vagy a sima is megfelel?
-
Bling95
őstag
válasz
Bigmasterl #267 üzenetére
5.1 vagy ez között gondolkozok. Ugye itt előny lenne a bluetooth néhanapján, meg hogy nemkell kábelekkel bajlódnom , míg 5.1nél azért kéne húzkodni összevissza a szobában.
közben néztem sb350 jönne szóba nekem is. sb400 iránytalanul többe kerül számomra
vagy kb a két modell ára között félúton lenne Harman sb26/230.
-
Bling95
őstag
Sziasztok!
A jbl sb350rol es sb400rol van valami altalanos velemeny ? Sokkal gagyibb mint pl egy harman sb 26?
Halószobába lenne csak tv mellekulonosebben nincsenek ilyen teren nagy igenyeim.
Amiket irtam termeszetesen mind melyladaval egyutt lenne, nemtudom letezik e egyaltalan nelkule. -
törölt tag
Sokat nézegettem ilyeneket,míg ezt találtam a legjobbnak nekem.
Jövő héten érkezik.
Valaki használ ilyet?http://www.magnat.de/de/home-audio/home-cinema-lautsprecher/sounddecks/sounddeck-400-btx
-
amadeuxs
tag
Udv a tagoknak, mult heten en is boldog tulaja lettem egy lg las550h hangprojektornak, osszehasonlithatatlan a tv hanszorojaval, sot meg a pc-m re kotott 5.1 logitech hangfalakat is lenyomja a tisztasagban es hangminosegben. tokeletes.
-
lucifer15
tag
Üdv!
az inviteltől kaptam 2db Albis g8000-es boxot már 3éve kisebb nagyobb hibával,de jól működnek. A hátolján látom,hogy van optikai csatlakozó,érdeklődnék,hogy erre a port-ra lehet e hangprojektort csatlakoztatni.
A tv hangja helyett szeretném a hangprojektort használni. A tv Samsung c650-es. -
tench
tag
Sziasztok,
Van egy Sony XT1-es soundbar-om, ami egy Sony 42W805- ös TV- re van rádugva.
Az a problémám, h a tv csatornák közt hangerőben elég nagy a differencia, amit csak akkor tudok szabályozni ha a tv saját hangszóróját használja. Van erre vmi megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Projektor topic
- Path of Exile (ARPG)
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Milyen TV-t vegyek?
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest