Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 3D nyomtatás
- Videós, mozgóképes topik
- LG LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nikon DSLR topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz AuraSync #11547 üzenetére
Már szerintem elbeszélünk egymás mellett, de mindegy. Mégegyszer leírom, én is a 800A+surround kitet javasoltam még a drágább, (kb. 280-300e) ára ellenére is, abban az esetben, ha van pénz rá és hely hátsóknak. Ha nincs akkor egyértelműen a 900 a befutó ~240-ért, és ugye sb-t sok esetben azok vesznek akiknek nincs sok szabad helyük..
- A szélesebb bar és a plusz hangszórók meglétét nem a surround hangzás kapcsán, hanem a szélesebb színpad miatt emeltem ki.
- "még mindig csak Angol szinkronosak." már többmindent néztem magyar atmos hanggal.
Elfogadom, hogy az igényeidnek tökéletes a 800, de kicsit úgy érzem, hogy a saját igényeid miatt azt akarod mondani, h másnak se érheti meg a másikat választani. Persze ár-értékben valóban szuper szerintem is, de lehet más nem csak magyar filmeket néz, lehet nemcsak a tévéjéről, hanem külső eszközről vagy olyan tévéről ami tudja a DTS-t is.. Lehet atmos játékokkal nem is fog játszani, de én úgy vagyok vele h jobb a tudás ami csak néha van kihasználva, mint a tudás hiánya, ami csak néha hiányzik. Ennyi. És az Rtings pontszámokról is csak annyit akartam, hogy azt se venném készpénznek, mert nagyon mást is tud mutatni két egyező pontszám a valóságban, sőt. Részemről ennyi, Peace!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Horgász topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest