Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kroni1

veterán

válasz AuraSync #11547 üzenetére

Már szerintem elbeszélünk egymás mellett, de mindegy. Mégegyszer leírom, én is a 800A+surround kitet javasoltam még a drágább, (kb. 280-300e) ára ellenére is, abban az esetben, ha van pénz rá és hely hátsóknak. Ha nincs akkor egyértelműen a 900 a befutó ~240-ért, és ugye sb-t sok esetben azok vesznek akiknek nincs sok szabad helyük..

- A szélesebb bar és a plusz hangszórók meglétét nem a surround hangzás kapcsán, hanem a szélesebb színpad miatt emeltem ki.

- "még mindig csak Angol szinkronosak." már többmindent néztem magyar atmos hanggal.

Elfogadom, hogy az igényeidnek tökéletes a 800, de kicsit úgy érzem, hogy a saját igényeid miatt azt akarod mondani, h másnak se érheti meg a másikat választani. Persze ár-értékben valóban szuper szerintem is, de lehet más nem csak magyar filmeket néz, lehet nemcsak a tévéjéről, hanem külső eszközről vagy olyan tévéről ami tudja a DTS-t is.. Lehet atmos játékokkal nem is fog játszani, de én úgy vagyok vele h jobb a tudás ami csak néha van kihasználva, mint a tudás hiánya, ami csak néha hiányzik. Ennyi. És az Rtings pontszámokról is csak annyit akartam, hogy azt se venném készpénznek, mert nagyon mást is tud mutatni két egyező pontszám a valóságban, sőt. Részemről ennyi, Peace! ;)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák