- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
NvidiaRTX #11547 üzenetére
Már szerintem elbeszélünk egymás mellett, de mindegy. Mégegyszer leírom, én is a 800A+surround kitet javasoltam még a drágább, (kb. 280-300e) ára ellenére is, abban az esetben, ha van pénz rá és hely hátsóknak. Ha nincs akkor egyértelműen a 900 a befutó ~240-ért, és ugye sb-t sok esetben azok vesznek akiknek nincs sok szabad helyük..
- A szélesebb bar és a plusz hangszórók meglétét nem a surround hangzás kapcsán, hanem a szélesebb színpad miatt emeltem ki.
- "még mindig csak Angol szinkronosak." már többmindent néztem magyar atmos hanggal.
Elfogadom, hogy az igényeidnek tökéletes a 800, de kicsit úgy érzem, hogy a saját igényeid miatt azt akarod mondani, h másnak se érheti meg a másikat választani. Persze ár-értékben valóban szuper szerintem is, de lehet más nem csak magyar filmeket néz, lehet nemcsak a tévéjéről, hanem külső eszközről vagy olyan tévéről ami tudja a DTS-t is.. Lehet atmos játékokkal nem is fog játszani, de én úgy vagyok vele h jobb a tudás ami csak néha van kihasználva, mint a tudás hiánya, ami csak néha hiányzik. Ennyi. És az Rtings pontszámokról is csak annyit akartam, hogy azt se venném készpénznek, mert nagyon mást is tud mutatni két egyező pontszám a valóságban, sőt. Részemről ennyi, Peace!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest