- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple notebookok
- CES 2025: mini PC Snapdragon X Elite-tel
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Nagyrészt egyetértek. ( köszi a yamahát, nagyon örültem is nekei mert régóta azt szerettem volna tesztelni)
Zenére az egyik legjobb azt hsizem( ebben az árszegmensben - a másik a jbl ha kell a mély is). A hangja nagyon jó, de sokan túldicsérik talán. A kjelző hiánya nekem kicsit zavaró, és a mélye nagyon jó, de néha túl sok, vagy nem igazán az amit kellene. ( de van bőven)
Nekem éppen a dialógusoknál meglévő probléma volt ami nem annyira tetszett ha be volt kapcsolva a dts virtual.
Közben majd lesz pár észrevételem általánosságban a soundbarokról, aminek a lényege az elhalyezés. Volt szerencsém ugyanazokat meghallgatni 3 különböző helyen, és leírhatatlanok a különbségek. Van ami favorit volt nálam, máshol halgathatatlan, nem bírtam beállítani, ami nálam mélyszegény az másik helyen szinte túl sok mélyet adott stb stb, ha lesz időm majd leírom. De röviden: rájöttem hogy kár is leírni a nagy véleményezést, megmondani a tutit, mert annyira számít ezeknél az elhelyezés, nagyon érzékenyek rá. Az egész hangkép más volt kivétel nélkül mind a 4 tesztalanynál.
Szerintem haza kell vinni és kipróbálni amit lehet és a megfelelőt megtartani. Egy hm rendszer kevésbé érzékeny éstestreszabhatóbb szerintem, de az már más kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple notebookok
- Elektromos autók - motorok
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Lightyear - befektetési app
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Facebook és Messenger
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- További aktív témák...