- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
törölt tag
okééééééééé, de hülye vagyok, már értem, :) no akkor azt megkuksolom majd otthon... (affene, megen szét kell csavarozni mindent :D)
én sem vennék meghajtó nélkül, de ebben az esetben az nem volt hozzá... és elvileg van egy jó kártyám, aminek nem minden funkcióját tudom kihasználni... :((( -
törölt tag
na most a model és a szériaszám nem ugyanaz? de akkor mért mindkettő sb022x?? mert ha modelszámot nézek, az sb0220... vagyis az x az 0... vagy nem? :D
ezenkívül a kártyán a csatlakozók alatt van még még egy szám, ami hosszabb picivel... vmi sb01067 vagy vmi ilyesmi :) de nem emléxem pontosan, és a kártyán lévő matricán pedig van vagy 3 féle számsor :)
driver cd-m nincsen, mert azt nem kaptam... :B így azt sem tudom, hogy milyen a playcenter :)
[Szerkesztve] -
törölt tag
a modelszám sb0220 de ilyen azonosítót nem találtam a creative honlapján, ráadásul nekem a kártyára csak sound blaster 5.1 digital van írva, nincs se, viszont a honlapon meg csak se-t találtam, ami ugyanúgy néz ki, mint az én kártyám, a driverek között meg csak 5.1 digital szerepel... :)
ha meg letöltöm a drivert, akkor nem ismeri fel a kártyát, de ha kicsomagolom a setupot és elindítom a CTZAPXX.exe-t, akkor gond nélkül felteszi a drivert, viszont nem minden műxik jól... :(((
szériszámot majd leolvasom, ha szétszedtem a gépet :)
egyébként a kértya így néz ki :) [L]http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=206&product=4855[/L] -
Fehérsólyom
aktív tag
Köszönöm! Közben én is megtaláltam :D
Az lenne még a kérdésem, hogy ha így mindent elérek a Windows alatt, akkor mennek majd ugye az EAX játékok is? (Gondolom az általad mutatott driver neve arra utal, hogy ezt is kezeli a kártya / XP.)
Ha viszont ez igaz, akkor ez annyit jelent, hogy az ég világon minden kis porcikáját ki tudom használni a kártyának?
Mégegyszer nagyon köszönöm a segítséget a driverekkel kapcoslatban! Igazi driver guru vagy! :):C:DD:)) -
Fehérsólyom
aktív tag
Követtem az előírásokat és egy szám meghallgatása után azt mondhatom, hogy tökéletesen működik!
Már csak azt szeretném megkérdezni, hogy honnan varázsolhatok hozzá mixert? Illetve, hogy melyiket is kell letöltenem ahhoz, hogy tökéletesen menjen.
Azt hiszem ebben lehetett beállítani, hogy hány hangszórós a rendszer illetve, hogy csak digitálisan adja a jelet. Illetve it le llehet tesztelni is, hogy melyik hangszóró szól. -
Fehérsólyom
aktív tag
Hozzájutottam egy Audigy kértyához. Viszont nem kaptam hozzá telepítő CD-t. A kártya száma SB0090. (Remélem ez nem jelent rosszat!) Tudsz nekem segíteni, hogy melyik drivert kellene felraknom, ahhoz, hogy menjen XP alatt?
(Már egy fél órája keresem azt az oldalt, ahol be lehetne ütni a kártya számát, és akkor kiadna hozzá egy drivert, de sehol sem találom. Amit meg találok, az csak update, azaz kellene hozzá egy alap driver, ami ugye nincsen.) -
mucius
tag
Az AC3 filtert használom. A szaggatást meg nem hiszem hogy ezért van, mert AC3-as avi-t tökéletesen lejátszik.
Egyébként mint írtam hotfix is van, pont erre a szaggatásra (''Resolves lagging issues between video and audio when playing back DVD-video''), de ezt ugye mint írtam, nem akarja feltelepíteni.
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest