Aktív témák
-
Fehérsólyom
aktív tag
Köszönöm! Közben én is megtaláltam :D
Az lenne még a kérdésem, hogy ha így mindent elérek a Windows alatt, akkor mennek majd ugye az EAX játékok is? (Gondolom az általad mutatott driver neve arra utal, hogy ezt is kezeli a kártya / XP.)
Ha viszont ez igaz, akkor ez annyit jelent, hogy az ég világon minden kis porcikáját ki tudom használni a kártyának?
Mégegyszer nagyon köszönöm a segítséget a driverekkel kapcoslatban! Igazi driver guru vagy! :):C:DD:)) -
Fehérsólyom
aktív tag
Követtem az előírásokat és egy szám meghallgatása után azt mondhatom, hogy tökéletesen működik!
Már csak azt szeretném megkérdezni, hogy honnan varázsolhatok hozzá mixert? Illetve, hogy melyiket is kell letöltenem ahhoz, hogy tökéletesen menjen.
Azt hiszem ebben lehetett beállítani, hogy hány hangszórós a rendszer illetve, hogy csak digitálisan adja a jelet. Illetve it le llehet tesztelni is, hogy melyik hangszóró szól. -
Fehérsólyom
aktív tag
Hozzájutottam egy Audigy kértyához. Viszont nem kaptam hozzá telepítő CD-t. A kártya száma SB0090. (Remélem ez nem jelent rosszat!) Tudsz nekem segíteni, hogy melyik drivert kellene felraknom, ahhoz, hogy menjen XP alatt?
(Már egy fél órája keresem azt az oldalt, ahol be lehetne ütni a kártya számát, és akkor kiadna hozzá egy drivert, de sehol sem találom. Amit meg találok, az csak update, azaz kellene hozzá egy alap driver, ami ugye nincsen.) -
Fehérsólyom
aktív tag
Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget, úgy látszik tényleg sikerült egy hiba mentes (kopp, kopp, kopp) drivert összakovácsolnia a creativnak! :)
-
Fehérsólyom
aktív tag
Köszönöm a segítséget! Meg kell hagyni, hogy körbenéztem a gyártó honlapján viszont nem tudtam kitalálni, hogy melyiket kell(ene) letöltenem hozzá.
Remélem ezzel tényleg működni fog. -
Fehérsólyom
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Sound Blaster Live! hangkártya ami még csak 4.1-es. Illetve a megnevezésben feltüntették még azt, hogy Value.
Az a gondom vele, hogy eddig úgy használtam, hogy azt a drivert hagytam fent, amit az XP saját maga felrak a kártyához... Igaz ekkor egy rakás beállítási lehetőségtől és támogatott hangformátumtól elesik az ember, viszont így működik, mert a hozzá adott cd-n lévő driver csak Win2000ig kompatibilis :O és XP alatt bugzik :(.
Tud nekem valaki segíteni abban, hogy honnan lehetne letölteni/megszerezni valami normális drivert ehhez a kártyához XP alá? Ki mit használ hozzá?
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest