Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- iPad topik
- Milyen egeret válasszak?
- ASUS ROG Ally
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
Aktív témák
-
mucius
tag
Az AC3 filtert használom. A szaggatást meg nem hiszem hogy ezért van, mert AC3-as avi-t tökéletesen lejátszik.
Egyébként mint írtam hotfix is van, pont erre a szaggatásra (''Resolves lagging issues between video and audio when playing back DVD-video''), de ezt ugye mint írtam, nem akarja feltelepíteni. -
mucius
tag
az x helyén lévő számjegy 9-es (ha a serial numberre gondolsz, mert azon kívül csak a model number van, ami ugye SB0220)
6 speakers-en van a PowerDVD és akkor semmi hang és szaggat a kép. SPDIFen nincs hang de szaggat a kép.
Azért 4.1, mert 4 speakerssel megy faszán. P580-nak meg a centere ugyanolyan kis 7W-os mint a többi satelite, és ez nem ad egymagában vmi telt hangot (mondjuk ehez 10 perc alatt hozzászokik az ember filmnézés közben).
[Szerkesztve] -
mucius
tag
Ja azt majd el felejtettem hogy 5.12.4.296 verziós driver (2004.03.01.) volt a mellékelt cd-n, szal nem egy régi darab.
PowerDVD-t meg lehet 4.1-be fogom használni, mert mostanában rászoktak hogy csak centerből jön a beszédhang, az meg az én P580-amon nem egy túl erőteljes hangszoró, hogy egymagában szép hangzást adjon. :( -
mucius
tag
A minap vásároltam egy SB Live! 5.1 Digital (SB0220) nevű kártyát.
CD-n lévő driver gond nélkül felmegy, mindennel műxik faxán, kivéve a PowerDVD-t. Azon nincs hang, és szaggat, és akármit állítgatok rajta semmi nem javít a gondon.
Aztán ugye található egy remek hotfix (SBLIVE_HOTFIX_031226.exe) a kártyához a creative oldalán. A gond csak az vele, hogy nem észleli a hangkártyát, és ezért fel se települ. A letölthető driverrel (LiveDrvUni-Pack(ENG).exe) ugyanez a gond. Utánanéztem több fórumon, köztük a creative fórumában is és bizony rengeteg embernek ez a gondja, megoldást viszont nem találtak eddig. :(
Windows XP Sp2-s rendszer most lett újrarakva, szal sztem nem ezzel lehet a gond.
Kipróbálom ezt az kx-es drivert is amit írtatok feljebb, hátha azzal műxik, de attól még várom a javallatokat.
:F
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- PlayStation 5
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1 TB Játékkonzol! Ajándék Joystick + RGB-s Hűtő!
- Újszerű, igényes épített gép: Ryzen 5 5600, 32GB, RTX 3060Ti, 1TB SSD
- Asztali PC , i7 12700e , RX 6700 XT 12GB , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest