- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Autós kamerák
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
mucius
tag
Az AC3 filtert használom. A szaggatást meg nem hiszem hogy ezért van, mert AC3-as avi-t tökéletesen lejátszik.
Egyébként mint írtam hotfix is van, pont erre a szaggatásra (''Resolves lagging issues between video and audio when playing back DVD-video''), de ezt ugye mint írtam, nem akarja feltelepíteni. -
mucius
tag
az x helyén lévő számjegy 9-es (ha a serial numberre gondolsz, mert azon kívül csak a model number van, ami ugye SB0220)
6 speakers-en van a PowerDVD és akkor semmi hang és szaggat a kép. SPDIFen nincs hang de szaggat a kép.
Azért 4.1, mert 4 speakerssel megy faszán. P580-nak meg a centere ugyanolyan kis 7W-os mint a többi satelite, és ez nem ad egymagában vmi telt hangot (mondjuk ehez 10 perc alatt hozzászokik az ember filmnézés közben).
[Szerkesztve] -
mucius
tag
Ja azt majd el felejtettem hogy 5.12.4.296 verziós driver (2004.03.01.) volt a mellékelt cd-n, szal nem egy régi darab.
PowerDVD-t meg lehet 4.1-be fogom használni, mert mostanában rászoktak hogy csak centerből jön a beszédhang, az meg az én P580-amon nem egy túl erőteljes hangszoró, hogy egymagában szép hangzást adjon. :( -
mucius
tag
A minap vásároltam egy SB Live! 5.1 Digital (SB0220) nevű kártyát.
CD-n lévő driver gond nélkül felmegy, mindennel műxik faxán, kivéve a PowerDVD-t. Azon nincs hang, és szaggat, és akármit állítgatok rajta semmi nem javít a gondon.
Aztán ugye található egy remek hotfix (SBLIVE_HOTFIX_031226.exe) a kártyához a creative oldalán. A gond csak az vele, hogy nem észleli a hangkártyát, és ezért fel se települ. A letölthető driverrel (LiveDrvUni-Pack(ENG).exe) ugyanez a gond. Utánanéztem több fórumon, köztük a creative fórumában is és bizony rengeteg embernek ez a gondja, megoldást viszont nem találtak eddig. :(
Windows XP Sp2-s rendszer most lett újrarakva, szal sztem nem ezzel lehet a gond.
Kipróbálom ezt az kx-es drivert is amit írtatok feljebb, hátha azzal műxik, de attól még várom a javallatokat.
:F
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest