Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
-
PROHARDVER!
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
tranceplanet #25448 üzenetére
Kicsi a világ na.
Nyilván még csak nem is a hazai élvonalhoz kell hasonlítani a Palócokat, a képzeletbeli polcon a mindenféle nagyüzemi hulladék felett van kicsivel, és semmi több. És legalább egy magyar kisvállalkozást segít az ember a vételével, nekem ez Gyarmatiként még többet jelent, de ez sörtől független.
Amúgy vannak már üveges darabjaik is, két IPA, egy APA, de mintha már a vörös Vidróczkit is láttam volna 0.33-as kis üvegben.
A műanyag üveg miatt ugye rövidek az eltarthatósági idők, szerencsére ahol én veszem őket ott egyrészt az egész szortiment megtalálható*, másrészt pörög a készlet, mindig relatíve frisset tudok venni (helyi boltról van szó).
*a sima világosból még 1 és 2 literes palackos is van.És meglepő, de viszik! Előbbi ára valahol 550 körül van, utóbbi sem éri el az ezrest, és hát inkább ez, mint ugyanilyen áron kétharmad annyi dobozos nagyüzemi akármi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világirodalom Remekei , Nem Teljes gyűjtemény
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- Casio GSHOCK karóra
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 7900X3D 32/64GB RAM RX 7900XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest