Hirdetés
- Most már kódolni is tudja az AV1-et a Vulkan Video 1.0-s API
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple notebookok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
őstag
válasz tranceplanet #25448 üzenetére
Kicsi a világ na.
Nyilván még csak nem is a hazai élvonalhoz kell hasonlítani a Palócokat, a képzeletbeli polcon a mindenféle nagyüzemi hulladék felett van kicsivel, és semmi több. És legalább egy magyar kisvállalkozást segít az ember a vételével, nekem ez Gyarmatiként még többet jelent, de ez sörtől független.
Amúgy vannak már üveges darabjaik is, két IPA, egy APA, de mintha már a vörös Vidróczkit is láttam volna 0.33-as kis üvegben.
A műanyag üveg miatt ugye rövidek az eltarthatósági idők, szerencsére ahol én veszem őket ott egyrészt az egész szortiment megtalálható*, másrészt pörög a készlet, mindig relatíve frisset tudok venni (helyi boltról van szó).
*a sima világosból még 1 és 2 literes palackos is van. És meglepő, de viszik! Előbbi ára valahol 550 körül van, utóbbi sem éri el az ezrest, és hát inkább ez, mint ugyanilyen áron kétharmad annyi dobozos nagyüzemi akármi.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- DRÓN ALKALMI ÁRON! Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest