- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBERTOH
őstag
válasz
trouble #24817 üzenetére
Én is kíváncsi lettem, ezért ma beugrottam a Westend-es üzletükbe. Nem olyan nagy a választék, mint egy beerselection vagy csakajó-ban, de azért lehet találni érdekes darabokat. Beszélgettem az eladóval, azt mondta hogy jópár sörnek ők a nagykere, valószínűleg ezért olyan jók az áraik. A boltban drágább minden mint webshopban. Gondoltam majd összehasonlítom itthon, de a számlán nincsenek kirészletezve a tételek..
MS söröket is fognak árulni (már most is árulnak) és tervezik hogy lesz majd náluk sörkóstolás is. (van egy kihasználatlan emeletük, ahol elférne kb 20 ember ehhez)
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI NEO MotionFly More Combo drón szett - 4 akkuval és kofferrel - alig 2 hónapos
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White, 44,5 méret
- Dji Spark Fmc
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest