Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dell notebook topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
-
PROHARDVER!
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
lorcsi #15055 üzenetére
kecskeméten én is kerestem hétfőn, aztán megláttam egy jól megrakott raklapot, amin még 4-esével leragasztott kartonokba voltak csomagolva
kézzel téptem a ragasztószalagot, hogy hozzájuthassak
...egyelőre nem tudom megkóstolni, mert hétvégén beszedtem egy torokgyulladást és nem sokat éreznék az ízükből... jelenleg teljesen jó a kommersz argus (kukoricamentes 5%-os) és házi vegyespálinka a torkomra
-
Nunder
őstag
válasz
lorcsi #14730 üzenetére
Tavaly is voltak, vettem is vagy 4 dobozzal. Osztottam is meg ittam is. Bornem az egy silány valami, többi 4 az egész jó, bár nyilván ezek is a belga kőbányai szintet súrolják. Erős alkohol íz, meg kandiscukor
Ettől még simán megéri, főleg mondjuk ajándékba olyannak, aki nem adott még ki 160 forintnál többet egy sörért.
-
qltsar
veterán
-
V.Stryker
nagyúr
Ezt nekem találták ki. Álmaim gépe. Így már azt sem bánnám a 486-os lenne.
Azért ti is látjátok,hogy mennyirá más a Becks? Hiába, az átlátszó üvegben sokkal gusztább...itt is rászokhatnának. Legalább a fehéren átlátszó drehernek is Coronita filingje lenne.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest