- Az elmúlt 8 évének legnagyobb felvásárlását jelentette be a Samsung
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- RAM topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBERTOH
őstag
Úgy látom, hogy még nem lett kiposztolva:
Beer premiere - Egomaniac DIPA by Mad Scientist -
zoli03
őstag
válasz
looser #14595 üzenetére
Sajnos kimaradt
. Pedig minden héten átnézem ezeket az újságokat: Aldi/Lidl/Tesco/Interspar (mondjuk csak kb fél éve, lehet azért nem láttam). Amúgy most a karácsonyi szezonban ezeket sikerült megvenni: DAB, La Trappe, Guiness, 2 fajta Lobkowicz (bár ebből csak a Guiness meg a La Trappe ami jobban tetszik
).
-
looser
addikt
-
ROBERTOH
őstag
Csütörtöktől sör akciók a lidl-ben: link
-
proci985
MODERÁTOR
Founders Breakfast Stout Imperial Stout.
Fekete test, kozepesen szensavas. Jofajta kave es etcsokolade, nemi tolgyfa, malata. Alkoholt elfedi. Kiegyensulyozott.
Gyakorlatilag egy zsenialisan jo eszpresszo es egy sor keresztezese. Ha nem szereted a kihult kave izet akkor viszont ez nem a Te sorod. Egyben az egyetlen 9% alatti imperial stout a ratebeer top50ben.
Nagyon ajanlott. Letisztult megis reszletgazdag, gyakorlatilag egy klasszicista remekmu a jellemzoen barokkosan tuldiszitett top imperial stoutok kozott.
Nemi kiegeszites: Hazon belul ebbol is van egy kentucky bourbon hordokon tovabberlelt variansa, a KBS, ami ugyan reszletgazdagabb (hordo / kokuszagy / test), de reszben pont a celiranyossagabol veszit tehat szvsz nem feltetlenul jobb.
Aecht Schlenkerla Eiche Doppelbock Smoked
Rez szin bezs kozepes habbal. Malata, tolgy, karamella, fust. Alkoholt elfedi.
Hazon belul ez talan a legkevesbe fustos soruk, viszont innentol egy kifejezetten jo bochrol beszelunk nemi fustos csavarral, lenyegesen kevesebb rezizzel mint az megszokott.
Nagyon ajanlott, bar alapvetoen inkabb csak akkor, ha legalabb az egyik stilussal van nemi tapasztalatod.
Mikkeller Gammel dansk Pale lager
Tultelitett arany szin, feher habbal. Izre malata, 31 fele fuszer a leiras szerint, gyakorlatban az anizs, a fekete medvecukor, a fahej, par bogyo, a bors es a kapor egyertelmuen kierezheto.
A Gammel dansk kb a danok variansa az unikum / jägermeister / underbergre csak lenyegesen kevesbe edes, illetve kb a Magyarorszagon akvavit neven ismert tomeny egy variansa.
Kiserletezokedvueknek nagyon ajanlott, marmint igy pontosan azt kapja az ember ami a cimkere van irva es egy altalaban teljesen unalmas pale alehez kepest valami eszmeletlenul reszletgazdag.
-
Dorian
félisten
válasz
Dilikutya #14582 üzenetére
Én a Premium Lagert szeretem, az is jól sikerült. A Premium Pils számomra olyan furcsa kicsit, nem rossz, csak mintha nem tudná eldönteni, h pilsner vagy búza.
Tegnap Fóti Hammurapi +21-et ittam, szerintem vmi baja lehetett, nem emlékeztetett arra a testes édes ízre amilyen ez valójában, inkább kesernyés volt.
-
Dilikutya
félisten
Szűretlen pils 4,7%-al és 11,6 B°-al. Egész korrekt sör, kellemesen kesernyés, ugyanakkor markánsan malátás. Egy sör, ami nem akar más, csak sör lenni.
-
NoLF
veterán
válasz
jookomak #14579 üzenetére
szerintem meg lehet szokni, főleg, ha az ember nem igazán ihat sört... de az édes löttyök elviselhetetlenek (pl magners) a kopárhegyit ne is említsem.
nekem a thatchers-t eléggé bevette a gyomrom a végére, sőt, ráálltam a szűretlen, erősebb fajtákra is - na ott már volt baj azért a végén, lévén szénsavmentes a többség, és fanyar mint a szél, alkoholtartalma meg bezony nem kevés.
Dilikutya: mármint a coors ausztrál? az istenek a fejükre estek akkor
-
jookomak
őstag
válasz
looser #14578 üzenetére
Köszönöm a felajánlást, de inkább 3 üveg Durian-os alkoholmentes gössert kérnék helyette.
NoLF Cider itt is inkább helyi mondjuk. Magners meg a millió másik förtelem. Bár állítólag abból is a skandináv Kopparberg a legjobb. Én mindet kóstoltam, mind szar.
DilikutyaKrokodil dundee volt a film?
-
jsk
senior tag
válasz
EmptyParadox #14575 üzenetére
Ha szavazol, akkor látod.
-
Dorian
félisten
-
Dilikutya
félisten
Pár új infó a Borsodi Nitro-ról.
540 Ft/l, 270 Ft/doboz/üveg. Picit drágább a többi Borsodinál, de vajon csak a nitrogén miatt? A kép alapján 5%-os világos lager lesz. Nitrózhatják bárhogy, ha a híg seízesebűze, de iszonyatos fejfájást okozó alap lólé lesz tuningolva.
-
Dorian
félisten
Tegnap a Fehér Nyúl - féle nitrogénezett imp. stout nagyon finom volt!
-
looser
addikt
-
Dorian
félisten
-
truefx
aktív tag
Ittam egy Prairie Paradise-t tegnap csaprol a csakajoban, nagyon ajanlott. Mar majdnem annyi pontot adtam neki, mint az Even More Coco Jesus-nak.
-
jsk
senior tag
-
looser
addikt
Ma este választ kaphatok az évek óta gyötrő kérdésre: Mi került ezen a pohár kézműves sörön 790 Ft-ba?
:-)
-
ROBERTOH
őstag
válasz
proci985 #14554 üzenetére
Múltkor 12%-osból ittam meg korsóval, meg is lepődtem, hogy alig éreztem utána, hogy ittam, ezért nem hiszem, hogy a lorelei annyira megártana
Jhonny06: kraft sörfeszten is korsóval ittam a stout-ot
Igaz kicsit lassan csúszott..
Ennek ellenére nem kéne túlárazni a dolgokat. Vagy ha már túltolják, akkor az legyen baromi jó. -
Jhonny06
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Windows 10
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Politika
- Honda topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Diablo IV
- Autós topik
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest