Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneeka
senior tag
válasz
somasz #10062 üzenetére
Szerintem házilag az egyik legnehezebb. (összes stílus közül a legérzékenyebb a palackozás körüli hibákra meg egyéb oxidációs lehetőségekre) Lágerek is nehezek az erjedési hőmérséklet miatt illetve érzékenyek a vízre és nem nagyon van semmi erős íz ami elfedheti az ízhibákat.
Szerintem az egyik legkönnyebb az valami porter vagy stout lehet (max. 8% alkoholig, utána a magas alkohol komplikálja a dolgokat egy kezdőnek, nekem pl. az egyik első 9-10%-es söröm nem) mert a pörkölt maláták nem annyira érzékenyek a kemény magyar vízre illetve sok mindent elfedhet az íze. Továbbá ha elcsesz az ember valamit akkor viszonylag sok féle ízhibát ki tud "érlelni" a sörből de egy IPA-t vétek tárolni hosszú ideig. Nem véletlen, hogy már volt pár egész jó stoutunk (Angry Beast pl.) mikor még 1-2 kivétellel minden IPA ízhibás volt itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest