- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Köszi.
Majd lesz időm próbálom.
Azért nem semmi hogy mára eljutottunk oda hogy a soulslikok nehezek csak és a mai fiatalok a jó grafikától el vannak ájulva egy átlagos játékmenet és gyönge kreativitás mellett.A PoP Warrior Within idején 2004 ben akkor érettségiztem ez nem így volt, ott tényleg hard fokozaton nehezek voltak a játékok, és amiben nem volt nejézségi szint az sem volt könnyű.
A sorozatból a The Two Thrones a kedvencem
Nekem az új TRek teljes verziói jóval könnyebbek voltak mint a régi Tomb Raiderek a Chronicig.
Az újakkal úgy haladtam mint kés a vajban, a régiekkel szenvedtem sokat.
Üdv: melega -
melega
őstag
válasz
Immolatiel #16 üzenetére
Nekem ez lesz életem első Silent hill játéka.
Próbáltam a régieket, de mivel olyan gépet vettem 2017 ben ami az Evil Within 2 és Shadow of War ajánlott gépigényének megfelel azok futottak is.
A Silent hill 1,2,3 nem nem ismerték fel a 6 magos 12 szálas procit amit a PoP The Two Thrones sem.
A másik nekem a Medium is tetszett a Bloomer teamtől.
Ezt nagyon várom, sokak szerint az első részt kellett volna megújítani.Amit még várok Elden ring Erdtree dlc elővéve,
Dragon Age Dreadwolf berendelve.
Most nyomtam az Originst vegig 3. ára, most a 2, utána a 3.
Az első részt még végig akarom nemes törppel és városi elffel nyomni a sorozat legjobb darabja.
GTA 6 ot várom.
Ami még érdekel Stalker 2 gépújításos, vag,y mrgvárom míg psre kiadják
és a június 8. ai gaming show -
melega
őstag
válasz
Trust No One #11 üzenetére
Azt akartam írni, hogy spoiler szó alatt rakok fel videókat, a Silent hill 2 végigjátszásomról.
-
melega
őstag
Nembaj a 2. ról is rakok majd fel videókat off ba spoiler alatt. A Resi 4 dlct még hanyagolom.
Jelenleg a Dragon Aget nyomom, 2 végigjátszás a kiegészítőkkel megvolt.
Jjöhet a 2.Az első részt ha lesz kedvem még nemes törppel, és városi elffel nyomom végig.
Eddig nemes hölggyel és pagony elffel nyomtam végig, modok nélkül nem ment volna úgy kb a játék feléig jutottam.Akkor majd nyomok róla videókat ha kijhétszottam egyik mániám off ba spoiler alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest