- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyikhus
tag
Hali!
Szerintem mindenféleképpen érdemes a Vegasba beleugranod. Mielőtt én is ezzel dolgoztam volna, kipróbáltam szinte mindent: Premiere, Pinnacle Studio, Intervideo,Cyberlink, Ulead termékek de valahogy egyikkel sem sikerült annyira hamar zöld ágra vergődnöm, mint az SV-vel.
Átláthatóbb és dinamikusan lehet vele dolgozni, mint bármelyik hasonyszőrű programmal. Hogy bonyolult... nos ez igaz, de az szóljon mellette, hogy egy profi progi attól profi, hogy sok mindenre alkalmas. Nem akarok kampányolni, de az SV alkalmasabb inkább arra, hogy kicsiben kezdj dolgozni (egy-két effekt stb.) és utána tanulj bele, míg pl. a Premiere-nél már ahhoz is mélységeiben kell ismerned a programot, hogy elkezdj vele bármit is csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
● BigBadPlaYeR leírását olvasd el, mielőtt kérdezel
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest