- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- ASUS notebook topic
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Versus82
aktív tag
igen igen igenÉvtizedes késéssel érkezett Magyarországra a Sony Vaio
végre, már ideje volt!
''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
Versus82
aktív tag
na a geforce 6400 első blikkre csalódás...2850 pont, de normális hivatalos drivere még nincs, úgyhogy lehet hogy több is van benne...így csak egy hangyafasznyival erősebb a 6200 turbókesnél.
''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
Versus82
aktív tag
és íme 2 hamisított konzumer fos nótbúk.215m+315m [link]
a 315-ön az éppen nem telepíthető xp telepszik... tesztje hamarosan! (ebben is pioneer dvd van, de már rendeltünk bele lite-ont, nem kell parázni!!!)
[Szerkesztve]''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
Versus82
aktív tag
válasz Dr. Akula #84 üzenetére
nagyon jó a pio dvd író. csak a szakember azt mondta hogy az én szar konzumer notimat lite-on dvd íróval adják ami majd tönkre fog menni. én erre mondtam hogy engem ''átvágtak'' mert nekem pio t raktak bele a kínai rízsszedők.
-
Versus82
aktív tag
válasz #50326528 #74 üzenetére
nem tudom miről beszélsz, d900t is ugyanezt a baromságot fújja... az én fosszar konzumer sonymon simán fut a magyar xp meg minden driver, működik minden funkció. nem tudom mit kéne tákolni meg hackelni.... (bár az enyém német fos szar hamisítvány, az amerikai lehet még fos szarabb)
[Szerkesztve]''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
Versus82
aktív tag
azok bizony, de azok biznisz klasszok, meg lett mondva. a sony meg szar gagyi beszállítókkal dolgoztat, hogy fosszar konzumer notikat gyártson(amire persze megéri nekik hogy 2 év garit vállaljanak...biztos túl jók lettek az eredmények és rontani akarják most a bevételt), ezért alsó kategória. eztet mind itt olvashatod.
németországból ne vegyél notit, mert nem fog felmenni rá a magyar xp, meg a driverek sem fognak működni. eztet is megmondták
ha mégis veszel majd figyelj rá hogy lite-on dvd íróval adják, engem átbasztak és pioneerral adták.
-
Versus82
aktív tag
igazad van bazdmeg, egy rakás fos kínai műanyag gagyi szart vettem, ki is baszom az egészet. szar az egész. nem is tudom hogy én mit csináltam ezzel eddig, köszönöm hogy felnyitottad a szemem.
jah, és pioneer dvd van benne, de szerzek bele lite ont, és akkor baszom ki az egészet a picsába.''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
Versus82
aktív tag
''Csak hogy árnyaljuk a képet, nagyon sokan érdeklődnek a véleményem felől. Ez jó és megtisztelő.''- én nem kérdeztem tőled semmit mégis betaláltál...
Hogy érdemes e ilyen notit venni? Szerinted nem szerintem igen.
Azért ez a bmw-s példa nem túl jó. nem egy darab szart vettem, az a sebtiben beszarás is egy pixel sort jelent, ami tényleg bárhol előfordulhat. ha valaki megveszi magának ugyanezt a gépet 170k val drágábban mert az business class, háát az nyugtassa csak magát ezzel. ezzel a konzumer termékkel neked van csak bajod: ez a noti teljesen jól össze van rakva, szuperul megy... nem egy lötyögős kínai hamisítvány. és ezt nem azért mondom hogy magam megnyugtassam, ha szar lenne a cucc vágnám ki egyben hidd el. környezetemben akárhol felvillantom mindenki végigtapizza meg megnézi, tetszik nekik a billentyű meg az anyaghasználat (clevo,asus,fs,ibm tulajok). mindenki megkérdezi hogy mennyi egy ilyen és hol mert legközelebb ilyet vesz ő is. most vagy nagyon szar mindenkinek a gépe körülöttem és nagyon nem ért senki a notikhoz, vagy mégse akkora konzumer szar ez a széria.
Hibák meg mindenhol vannak, a szuperkocsiknak is kell szervíz néha.... számomra az jelentette a sony minőséget hogy szó nélkül cseréltek egy nem 10 ft-os alkatrészt iszonyat gyorsan.
ja megintt ez a bécs....tőlem 500 km oda vissza, ne csinálj már úgy mintha a világ vége lenne. jah és autópálya végig, hamarabb ott vagyok mint szegeden...''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
Versus82
aktív tag
válasz parandroid #50 üzenetére
ezt már csak te tudod off ba rakni, lejárt az időm
-
Versus82
aktív tag
válasz parandroid #48 üzenetére
ott van a honlapjukon....egy 100 megás driver csomag és egy 40 megás utils csomag és megy minden. ajándék szoftverekkel meg mit csináljak? letöltök bármit
-
Versus82
aktív tag
hát angol cuccot nem raktam rá. magyar windózt azonnal rácsaptam, semmi baj nem volt vele, majd szépen mindennek felraktam a driverét, müxik is minden rendesen... a recovery témát én nem használom, arra ott a norton ghost.
-
Versus82
aktív tag
attól még elüldöztél pár embert....és hogy miért a notebook.hu-t linkelik be legtöbben? mert ott van a legtöbb gép+legrészletesebb tájékoztató a gépekről...ennyi. ott megnézi , megveszi máshol. hogy rossz döntést hoztam? nem hiszem... nem az asus gyártmányt vettem hanem egy konzumer szart, ami ugyanazt produkálja... ja és 170 ezerrel jobban jöttem ki.
-
Versus82
aktív tag
válasz parandroid #30 üzenetére
''D900T nyers stílusát pedig ismerjük, alapból nem kellett volna felvenni''- ez az ő baja, nem tudom már hány vásárlót üldözött onnan el, de ezek után tuti én se náluk fogom megvenni faternak karácsonyra az ibm notit.
-
Versus82
aktív tag
megjelenítő optmalizáló varázslót próbáltad? nekem a legjobban a kijelzője tetszik az egész masinának...van a környzetemben acer,fs,ibm, de nekem akkor is ez a konzumer szar jön be a legjobban.
-
Versus82
aktív tag
nem válaszolok, se időm se energiám veled vitatkozni. leírom a tényeket:
-ha eltudok valamit magamtól intézni, és 10k-ba kerül, akkor nem intézetetem ekkora értéknél mással 4k-ért
- 1065 euróért vettem a gépet...hát ott se a mm-ban kell vásárolni
-semmi kompatibilitási probléma nincs vele- magyar xp megy rajta, mindene müxik, nem tudom itt mire gondolsz
- ennyiért ezt vettem- lehet hogy konzumer szar, de a gép nagyon egybe van, gyönyörű képe van... és külsőre is gyönyörű-ebben az árkategóriában az általad felsoroltak egyike se teljesíti ezt.''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
Versus82
aktív tag
válasz parandroid #27 üzenetére
Nem szeretem ha jön valami nagyokos számítógépboltoseladó és le sutyi konzumer notizza a gépemet, amit nagyon megszerettem. Célja egyértelműen a fikázás és a hergelés volt. Magáról állít szegénységi bizonyítványt. Aztán megmondja hogy hogyan kellett volna gariztatnom...könyörgöm had csináljak azt a gépemmel amit akarok, ne egy okostojás mondja meg.
Vérlázító árkülönbség? Nézd meg depo-n, az fs315 szériát hozzák máshol 340-ért, ők meg adják még a 215m-nek megfelelőt 460-ért.... aztán én vagyok a hülye hogy 160 ezerért képes vagyok 2 órát autózni.
-
Versus82
aktív tag
1., ha ez egy sutyi konzumer noti, ám legyen.... te ******* nagy szakértő ember vagy, biztos jól tudod
2., magyar postára nem bízok egy notit, meg egyébként se senkire
3., ez van, gyári hibás termék bárhol lehet
4., Bécs 2,5 óra tőlem, Pest 1 óra..... hát azért hülyére nem utaztam magam, 500 km pályán oda-vissza
biztosított küldemény? aztán ha történik valami rohangálhatok meg bizonygathatok , de spóroltam pár ezrest az úton...kössz nem.
Persze, vegyen nálatok aki akar 460 ezerért. Én inkább kiautózom még 5-ször és még mindig olcsóbban kijövök. Csodák pedig nincsenek, eddig aranyáron adtátok a Sonykat, kíváncsi leszek mivel áltok majd elő.
Mire kikülditek,megcsinálják,visszajön....7végég is közbeesnek, eltelhet így 2 hét is simán...nekem pedig sürgősen kell a gép.
[Moderálva. - peterkeT]''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
Versus82
aktív tag
persze. megvettem a gépet 290-ért (utiköltséggel, banki költséggel mindennel), lett egy kis hibája, 20k-ba került de 3 nap alatt szó nélkül megcsinálták. Mo-on akkor megvehettem volna a notebook.hu-nál 450 ezerért, aztán kíváncsi lettem volna hogy 3 nap alatt mit tudnak intézni....futárra nem bízom, járkálok arra eleget.
-
Versus82
aktív tag
Nah hazaértem. A gép szuperul funkcionál , és már csík sincsen az lcd-n
A szervíz címe: Bővebben: link Nagyon ajánlon mindenkinek, közel is van, ugyanis végig autópályán kell menni, pályától 2 km-re van a telep.
Néhány kép a csíkmentes drágaszágról:
Bővebben: link
Most nagyon várom az FS315-ös sorozatot, amelyikben már 6400go van.Haveromnak kb 2 hét múlva lesz, majd beteszteljük a kicsikét''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
Versus82
aktív tag
nah voltam ma az lcd hibám miatt a sony szervízben bécsben. megnézték, átvették, és mondták hogy 3-5 munkanap múlva kész. kíváncsian várom.
egyébként lehet náluk venni garit plusszba, +1 év az 199,+2 év az 247 euro.''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
Versus82
aktív tag
válasz parandroid #13 üzenetére
azt a csíkot kivéve egyébként bitang jó kis gép.... egyszerűen tökéletes, nincs hibája.( na jó, s-video lehetne rajtuk, de azt meg lehet oldani)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo V330 15.6" FHD / Magyar bill. / i5 8250U / 8GB DDR4 / 256GB M2 SSD / Windows 11
- Lenovo ThinkPad T430 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I WIN10
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 11CPU/14GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Macbook Pro 14" M1 Pro 8C CPU/14C GPU/16GB/512GB Silver DE
- HP USB-C dock G5 L61609-001