- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Projektor topic
Aktív témák
-
Jousan
csendes tag
Hali, nemrég vettem a fent említett monitort és nagyon durva ghostingolást tapasztalok játékoknál, konkrétan UT, CS Source, CS, NFS UG2, SW Battlefront. Probaltam sokmindent, felbontasokat, szinmelysegeket, ujabb drivert a graphhoz, de semmi. A graph egy club3d 9800 pro, xp sp1-el, jah es DVI bemeneten hasznalom (tobbi specko lent, analogon meg nem próbáltam, de azert egy 170e-s monitornál nehogy már ez probléma legyen). Egyebkent tudtam szedni hozza drivert (mondjuk mar az is fura hogy monitorhoz drivert adnak ki, szerintem xp-nel semmi ertelme) de nincs változás. Szerintem nem a monitorral van baj mert 12ms-es (a matrica es a honlap szerint) és én nem vagyok egy white-szemu, de a 25 ms-es 15''-os MEDION monitoromon nem láttam semmi ghostot!! Varok minden javaslatot, most szedem a xp SP2-t felteszem de ketlem hogy javitana a helyzeten. Thx, ja es egyebkent a sonynal 550 es kontrastot irtak de a monitoron 1000:1-es matrica van
.
Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LEGO klub
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Philips 346B1C 34 hajlított WQHD monitor garanciával!
- LG 34GP950G-B - 34", Nano IPS, 3440x1440, 180Hz, G-SYNC, 1ms, HDR600 - Gari 2026.07.04. -ig -
- SAMSUNG (LS43CG700NUXEN ) 43" 4K 144HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- 2x LG 27GP850-B UltraGear / 1-3 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest