Hirdetés
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
Aktív témák
-
ubulci
csendes tag
Most próbálkoztam és arra jöttem rá, hogy:
- Másodlagos módban kezelt plazmánál:
- Szabványos->Nem ad film jelet, egyéb windows jelet ad
- Színház módban->Villogás a plazmán
- Mindegyiken azonos->Villogás a plazmán és a CRT monitoron is jelentkezik a villogás
- Kiterjesztett módban, ha áthúzom a PowerDVD-t vagy a Mediaplayer-t, jó képet ad le csak nem teszi ki 16:9-be csak 4:3 játsza le
Kicsit megnyugodtam, hogy nem a kijelzővel van a baj, hanem valószínüleg az ATI driver beállításaival.
Ezek ismeretében lenne valakinek ötlete, hogy mivel próbálkozzak? -
ubulci
csendes tag
Sziasztok,
A következőben, ha tudna valaki segíteni megköszönném.
Vettem egy Sony PFM-42B1E típusú plazmát, és a következő a hibajelenségem:
Ati 9800 Pro-ról DVI-ről van analóg átalakítóval meghajtva és RGB bemeneten vezérelve (S-Video-val is próbáltam az eredmény ugzanaz), megy 1024x768-as felbontáson és 85Hz-en teljesen jól, viszont ha videót indítok el (PowerDVD->DVD film, MdeiaPlayer->avi) átvált 60 Hz-re és megjelenik a ''téli hóesés'' villódzó fehér pontok össze vissza az egész képernyőn.
Ha kimerevítem a képet akkor a pontok is megálnak.
Na most: tök nulla vagyok a Plazmák és a másodlagos videokimenet beállításához.
Ha valaki tudna segíteni az kérem írja ki magából, vagy ha úgy gondolja hogy élőszöban egyszerübb a próbálkozásokat megejteni akkor Skype-on (UbUlci) néven vagyok elérhető vagy ha megbeszélünk egy telefonszámot akkor felhívom.
Természetesen ebben az esetben a megoldás módját ide visszaírom, hogy az utókor had okuljon.
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Benq ZOWIE XL2746K TN 240Hz DyAc 27 Inch monitor garanciával
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Samsung Odyssey G7 C32G75TQSR VA Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Tekken 7 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest