- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Videós, mozgóképes topik
Aktív témák
-
ubulci
csendes tag
Most próbálkoztam és arra jöttem rá, hogy:
- Másodlagos módban kezelt plazmánál:
- Szabványos->Nem ad film jelet, egyéb windows jelet ad
- Színház módban->Villogás a plazmán
- Mindegyiken azonos->Villogás a plazmán és a CRT monitoron is jelentkezik a villogás
- Kiterjesztett módban, ha áthúzom a PowerDVD-t vagy a Mediaplayer-t, jó képet ad le csak nem teszi ki 16:9-be csak 4:3 játsza le
Kicsit megnyugodtam, hogy nem a kijelzővel van a baj, hanem valószínüleg az ATI driver beállításaival.
Ezek ismeretében lenne valakinek ötlete, hogy mivel próbálkozzak? -
ubulci
csendes tag
Sziasztok,
A következőben, ha tudna valaki segíteni megköszönném.
Vettem egy Sony PFM-42B1E típusú plazmát, és a következő a hibajelenségem:
Ati 9800 Pro-ról DVI-ről van analóg átalakítóval meghajtva és RGB bemeneten vezérelve (S-Video-val is próbáltam az eredmény ugzanaz), megy 1024x768-as felbontáson és 85Hz-en teljesen jól, viszont ha videót indítok el (PowerDVD->DVD film, MdeiaPlayer->avi) átvált 60 Hz-re és megjelenik a ''téli hóesés'' villódzó fehér pontok össze vissza az egész képernyőn.
Ha kimerevítem a képet akkor a pontok is megálnak.
Na most: tök nulla vagyok a Plazmák és a másodlagos videokimenet beállításához.
Ha valaki tudna segíteni az kérem írja ki magából, vagy ha úgy gondolja hogy élőszöban egyszerübb a próbálkozásokat megejteni akkor Skype-on (UbUlci) néven vagyok elérhető vagy ha megbeszélünk egy telefonszámot akkor felhívom.
Természetesen ebben az esetben a megoldás módját ide visszaírom, hogy az utókor had okuljon.
Aktív témák
Hirdetés
- 27" AOC Q27G3XMN Gaming MiniLED "1100Nit" (Garanciás)
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Lenovo ThinkVision S27i-30 Monitor 27" - új állapot, garancia: 2029.01.16. 1920x1080, 100Hz, IPS
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest