Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz #14121216 #9777 üzenetére
Én LA-EA2 adapterrel használtam egy 55-200-at, elsősorban a középső fókusztartományban (100-135mm), portréra. Itt 1 FÉ-vel fényerősebb az E-s obinál (100mm-en f4, 135mm-en f4.5), szépen működik a mosodája. Portréra most három obim van, az E-s 50-es, egy Samyang 85mm f1.4 és egy CZJ Sonnar MC electric 135mm f3.5.
-
Rapid136
őstag
válasz #14121216 #9777 üzenetére
A legolcsóbb is 30-40.000 használtan...
Kinaiban van adapter ami semmit nem visz át, a rekeszt egy gyűrűvel szemre tudod állítani és az élességet is kézzel kell. Viszont az is 6-7000 Ft.
Én egy ilyet használok: [link]
még a makroja is egész jó.Sony A9 + Rokkor sor (16mm-200mm) + Adaptall sor + Altixtól Exaktáig sokminden és ez a mondat mindent visz: "Nincs olyan APS-C gép a piacon amivel szép fotót készítesz ISO 6400-on."
-
80hun
addikt
válasz #14121216 #9775 üzenetére
SEL 55-210 a befutó, és jó is sztem
-
Rapid136
őstag
válasz #14121216 #9775 üzenetére
Mondjuk az E bajonettes 55-200 használtan 60-70000, az A-s meg 25 és rakd mellé az adapter árát :-)
Manuálfókuszos 70-210, vagy egy fix 200-as?Sony A9 + Rokkor sor (16mm-200mm) + Adaptall sor + Altixtól Exaktáig sokminden és ez a mondat mindent visz: "Nincs olyan APS-C gép a piacon amivel szép fotót készítesz ISO 6400-on."
-
Rapid136
őstag
válasz #14121216 #9772 üzenetére
Azt felejted el hogy az A bajonettes obik jelentős részében nincs AF motor, hanem a vázba épített egység mozgatta a lencséket. Miután az E bajonettes vázakban már nincs AF motor, így az adapterezés sokkal bonyolultabb annál minthogy elég ha jelet visz át. És a korábbi E vázakhoz még egy komplett AF érzékelőrendszer féligáteresztő tükörrel együtt is kellett az átalakítóba. Úgyhogy az se olcsó szerkezet.
Szerintem meg pont a méretbeli előnyét veszti el a váz egy ilyen átalakítóval.
Az AF motor is áramot fogyaszt és képstabi sincs mint az A vázakban (kivéve az A7II-őt). Majdhogynem jobban jár az ember egy A99 vagy A77II vázzal :-)[ Szerkesztve ]
Sony A9 + Rokkor sor (16mm-200mm) + Adaptall sor + Altixtól Exaktáig sokminden és ez a mondat mindent visz: "Nincs olyan APS-C gép a piacon amivel szép fotót készítesz ISO 6400-on."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Assetto Corsa
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- DIGI internet
- Microsoft Excel topic