- WHQL aláírást kapott a legutóbbi gyorsjavított GeForce driver
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 6xxx "Skylake" és 7xxx "Kaby Lake" (LGA1151)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
F4->F2.8 egy fényérték. Ez nem váltja meg a világot se ISO-ban, se zársebességben.
Tamron 28-75 tökéletesen fókuszál A7III-ra rakva. Mondjuk én nem fotóztam rohangáló kutyákat vele még, de pl gyerekzsúrt igen, ahol az EYE AF nagyon jól vizsgázott.
A6100+Sony 85 f1.8 és A7III+Sony 70-200G f4 -el viszont fotóztam kutyaversenyt, egymás mellett használva őket, és szinte alig lett mellé lőtt képem velük.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Fotók, videók mobillal
- WHQL aláírást kapott a legutóbbi gyorsjavított GeForce driver
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest