- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
1. a mostani M1mk2 akció a pro obival.
2. hogy a sony hátizsákomat egyre kevésbé viszem magammal a babakocsi, babacucc hátizsák, kutya, saját cucc mellé. Mostanában egyre többet megyek ki a ez e-m10mk1+12-32+30mm 3.5 cuccokkal egy oldaltatyóval. Elvileg jövőre számlaképes leszek (legálisan okj-san) és azon gondolkodtam hogy ha lepattintanám a sony cuccokat akkor legalább valami induló pro obis rendszert össze tudnék szedni. Volt aki kiröhögött hogy mft-vel dolgozni, más azt mondta, hogy nincs semmi röhögni való az 1.2-es pro üvegeken és sokan használják. Egyelőre csinálok egy tedd próbára napot és próbálom megfingatni a kihozott cuccot ismerős terepen. Remélhetőleg elhasal és akkor jövőre mehet az A73 fejlesztés. De sajnos valami elkapott ebben az olympusos világban.
Azért teljesen menthetetlen se vagyok mert amikor visszaveszem az A72-t akkor sokszor van az, hogy nab+ azért a FF csak FF....Neck #30965: ne is mondd... Nem kis dilemma ez nekem, mindig szerettem volna egy olyan gépet.
https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest