- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgranc
aktív tag
válasz
robi1979 #25392 üzenetére
OK, én örülök neki ha tisztában vagy vele nagyjából, de akkor miért zavar az, hogy életlenek azok a képrészek, amik NEM a fókusz élességi síkjában vannak???
Hogy még konstruktívabb legyek: igen, *szerintem* user error. Állítsd a rekeszértéket f5.6-ra, vagy f8-ra és nem lesznek olyan életlen részeid. -
kovsol
titán
válasz
Próbáltam neked keresni a sajátjaim között ilyen furán kesze kusza dof csíkot. Makró fotónál nagyon gyakran van az, hogy nagyon becsapós az a keskeny zóna ahol fókuszban van a kép, ha nem teljesen sík, és még fura szögből is fotóz az ember.
Egy példa: [link]más:
Tony Northrup az új videójában közölte az A7III és RIII primitív fókuszrendszerrel rendelkezik. Soha nem fogom visszakapni azt a 17 percet amit a hülye videójukra szenteltem. Teljesen haszontalan volt. -
konyi79
addikt
válasz
A DOF, azaz a háttérelmosás nem a képen a tartalom elhelyezésétől függ, hanem a tárgytávolságtól. Azaz ha a képen kép pont eltérő helyen az objektívtől azonos távolságra van és az élességi síkba esik, éles lesz. Ezt még meg tudja kavarni, ha nem sík az az élességi sík.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest