Hirdetés
- Mégsem állította le a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- Sziszegő notebooktok opcionális MagSafe töltéssel
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- ASUS blog: szélessávú netkapcsolat – bárhol
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kartács
aktív tag
Télleg az ilyen komolyabb mp3 (iPOD,Creative Z.T.........) lehet állítani a nyelvet (language
) ?????? -
Kartács
aktív tag
Köszike! De már jön külföldről az ORIGINAL Creative Zen Touch om

És coorva jó nekem nagyon bejön
Köszike mindenkinek ha esetleg valaki még tud valamit a C.Z.T. ról annak szívesen várom a tanácsait (de nem azt hogy fúúúj szar + ez+az rossz)
csak finoman 
-
Kraptor
őstag
Szerintem ne vedd meg ezt a modellt. Vagy vegyél valami mp3-as lejátszót vagy egy komolyabb MD ami már igazából, nem a hagyományos MD lemezt használja. Nekem van egy régebbi MD player/recorderem ha érdekel lehet, hogy eladom

-
Kartács
aktív tag
kösz fiuk szép volt a kis nosztalgia is
élveztem
Már ha minden jól megy akkor postán repül nekem a Creative Zen Touch 20 GB MP3 Player

-
Secretive
aktív tag
bocsi a kis nosztalgiáért,amivel emeltük a hangulatot,de a kérdésedre a válasz szerintem az,ha mp3 és wma formátumokat részesíted előnyben,akkor ne vegyél MD-t,mert tök felesleges...jó az az ipod meg hasonló cuccok.Sajnos a Sonynál még mindig nem eszméltek fel,hogy a zenei digitális szabdságra és az adatkezelési gyorsaságra,rugalmasságra igény van.Bár előnye az atrac tömörítés ellenére még mindig a ''zenei'' minősége(de az a népet nem érdekli).
-
Kartács
aktív tag
OK akkor felőlem lehet zárolni a fórumot

köszike mindenkinek aki segített...
AKKOR NE VEGYEK ILYET UGYE????
Viszon vagy 4. gen iPOD ot vagy Creative Zen Tuch-t veszek akkor
Valaki tud valamit a ZEN TUCH ról???? -
Secretive
aktív tag
Valóban igazad van,szavatkozom,nekem is rémlik valami az NZ1ről.Bár az az igazság,hogy azok a kis kütyük már akkor is aranyárban voltak,asszem kábé 80 körül,én meg asztali ''hifi'' cuccra és minőségre vágytam.A hordozható MD-k bár baromira praktikusak és jópofák voltak,de a minőségük még messze volt az asztalitól,talán azért nem is ragadt meg bennem az az idő.
.....azóta sokat fejlődött minden,de rég volt és szép volt....hű de öreg vagyok már...
[Szerkesztve] -
Secretive
aktív tag
Mondjuk DEN te a playerekről beszéltél,én meg a recorderekről.
Sebaj...Player már valóban volt,de ugye azt csak a néhány alig-alig kapható drága műsoros lemezekkel tudtad használni,nekem az úgy semmire sem volt jó. Én saját rögzítést és saját zenei válogatásokat akartam!Aztán asszem 97-ben még MD-s autórádiót is vettem,ami szintén nagyon szépen szólt! -
Den
veterán
nah jól emlékeztem, 92-ben mutatták be az eső modelt aminek nz1 volt a neve Bővebben: link
-
Secretive
aktív tag
Az emlékezetem engem is csalhat,de egészen véletlenül én is ismeretem azt a boltot,és még véletlenebbül pont ott vettem meg az első készülékem!
Az már csak hab a tortán,hogy még a számlám is megvan,amit retro miatt megőriztem és most néztem meg 94.05.19-én vettem az akkori csúcsmodellt,az MDS-501-et 119800 Huf-ért meg 2db 79perces lemezt hozzá 3580 hufért rögtön,ahogy megérkeztek az első szállítmánnyal.
Az akkor alapmodell az MDS-101 volt 100ropiért.Hidd el,akkortól lehetett csak kapni,(persze akkortól már Bécsben is)mert '92 óta álmodtam róla és emiatt folymatosan kapcsolatban voltam a Sony-val,hogy mikor jön már! -
!player!
aktív tag
Hi!
nekem van egy MD felvevőm, ha érdekel akkro keress MSN-en vagy mailon!
MSN/MAIL: kaszasko@enternet.hu -
Den
veterán
válasz
Secretive
üzenetére
hát lehet az emlékezetem megcsal, de határozottan úgy emléxem, hogy 92-ben bámultuk a corvin mozival szemben lévő sony boltban órákig az első példányokat,és mikor egy barátommal93-ban kiruccantunk bécsbe egy hétre, már szép választék volt md készzülékekből, pl sharp és aiwa is.
sött most hogy így végiggondoltam biztos hogy 92-ben, de legkésőbb 93-ban volt -
Secretive
aktív tag
Jajh!A régi szép idők!
kis történelem...
1994-1999-ig voltam boldog MD tulaj,de 92-ben még sehová sem vezették be,max az IPM-ben(InterPressMagazin) lehetett róla olvasni,hogy jó eredmények vannak a Sony laborokban a tesztpéldányokkal!
Az első kereskedelmi debütálása 94-ben volt. Kis hazánkban a Japán megjelenést követő 3.hónapban jöttek be az első példányok.....amire akkor még elsőként (pontosabban másodikként) le is csaptam. -
Den
veterán
hát én emléxem 92-ben mekkora durranás volt a csak player mérete, akkor voltam nagy walkman lázban és a szuper vékony kazettás walkmanok számítottak a non plus ultrának, ahhoz képest szinte szürreális volt a mérete, nem tudtuk elképzelni hogy fér bele a mechanika, ezzel szemben a felvevős nagy volt és drága, a vágy tárgya abszolót a player volt, gondolkoztunk hogy öszedobnánk haverokkal egy asztali felvevőre és indenki venne egy saját playert. Mindent a maga környezetében kell vizsgálni, akkoriban ez nagyon nagy szám volt még csak hasonló alternatíva sem létezett (a philips dcc egy két év agonizálás után hamvába holt).
de ma már van net-md 1gigabájtos lemezekkel, és a legújabbak már nem konvertálnak atrac-ra hanem natív mp3at is rögzítenek. -
Kraptor
őstag
Hát szerintem a sima playerek akkor is csak azért voltak, hogy szivassák a népet. A recorder/playerek azok jók voltak anno, de nekik is lejárt a koruk, szvsz.
A recorder/player md walkmeneknek volt egy analog és egy digitál bemenetűk. Azokkal simán úgy vettél fel mint egy hagyományos kazival. Elindítottad a zenét, majd rec és vártál jó sokáig. Utána voltak valami újítások, de azokat már nem ismerem. Hát neked bekell szerezni valamilyen recordert mert máshogy nem fogsz tudni felvenni
[Szerkesztve] -
Den
veterán
itt találsz: Bővebben: link
-
Den
veterán
azért, mert a minidisket mág 1992-ben vezették be amikor a web, meg az mp3, meg a filecserélők még a nagyközönség számára elérhetetlenek voltak. ez még a jó öreg analóg világban született a magnókazetta leváltására. cd lemezről lehetett md rekorderrel ávenni zenéket rá.
ha számítógépről akarsz zenét fölvenni, akkor net-md-t vegyél, azk tudnak ilyet, sőtt a legújabb verzió már natív mp3-at is támogat -
Kartács
aktív tag
ja azért mondom én is... ''hogy kivenni?''

de akkor MIVEL LEHET RÁ PAKOLNI,TENNI,MÁSOLNI, számokat????????
-
Kraptor
őstag
Ezzel sehogy nem fogsz felvenni mert ez csak Player és nem recorder.
[Szerkesztve] -
Kartács
aktív tag
Haligali

Na a helyzet a következő...
Akarok venni egy Sony MZ-E10 MD Player-t és az a negy helyzet van hogy nem igazán tok róla semmit... (jó alapokat csak)
De az érdekelne igazán hogy a túróba lehet rá felvenni számokat(mp3,wma...)???
Mert USB nics hozzá és azt hallottam hogy analóg módon vagy digitálisan optikai kábellel lehert rá felvenni, de hogyan hova mit kell dugni? mert digit. kimenetem/bemenetem van de az alaplapon... hogy jó e neki ez?
Nem tudom hogy lehet felvenni HELP!!!!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Jövedelem
- Trollok komolyan
- Hálózati / IP kamera
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Foxpost
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkbook 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB DDR5 RAM 512GB NVME SS Lenovo Gar: 2029.05ig
- Teljesen új Samsung A55 DS 5G 8/128GB Awesome Iceblue (jegeskék) eladó
- Bonola 3 az 1-ben töltőállomás több Apple eszközhöz! Új!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- GIGA AKCIÓ! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) ??????

csak finoman 

![[kép] [kép]](http://products.sony.co.uk/uploads/nw-hd3_colours.gif)