Hirdetés
- Távol-keleten debütált az LG 17 hüvelykes, hordozható monitora
- Videószerkesztés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egymilliárd dollárra is büntetheti az USA a TSMC-t
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vélemény: kulcstényező lett a telemetria a meghajtók fejlesztésében
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
nickjames #60108 üzenetére
Köszi! Ezt a Logitech Harmony Remote-t már régebben is ajánlották. Ez nem volt sokkal nagyobb korábban?
Ilyen HDMI adapterrel, analóg kimeneten, megy a TV távos hangerőszabályozás. Teljesen elfelejtettem, már 2 éve megvettem.Így bármilyen hangszórót rá lehet kötni, ha eszembe jut, akkor ezt vettem volna. Illetve mivel ezen hátsó bass reflex van, aminél kell vagy 60-70cm a faltól, mégis jobb az Edifier 1280DB.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
nickjames #60084 üzenetére
Edifier R1280DB-nek van optikai, digitális koax bemenet is. Optikán az androidos boxom távjával tudom vezérelni a hangerőt, de a TV-jével sajnos nem.
Celtis akkor tényleg csak a soundbar marad, érthetetlen miért nem gyártanak HDMI-s hangfalakat. Mi lenne a legolcsóbb ajánlott HDMI-s erősítő+hangfal? Lehet mégis az a legjobb választás.
Egyébként van olyan aktív hangfal ami kijelzi a hangerőt, digitális bemenete is van, csak pont a HDMI hiányzik. -
-
pinnacle
nagyúr
válasz
nickjames #59774 üzenetére
Köszi! Igen, egyáltalán nem biztos, hogy az új modell mindig jobb, pláne ha nem is lesz 55" méretben. Lehet azonos áron nem tudják eladni még a csúcs LED-et sem Oled árban. Nekem viszont nagyon nem tetszik ez a "piszkos fehér" fehér helyett. Úgy emlékszem régebben a tiszta fehér megjelenítést hangsúlyozták, Sonynak is valami síelős demója volt. Pedig szerintem a feketén könnyebb segíteni, kicsi szoba világosítással, de a LED "ragyogását", nem lehet az Oledből kihozni. Talán az új Evo panellel, de az meg csak a legdrágább modellben lesz.
-
robi-k
őstag
válasz
nickjames #59729 üzenetére
Most beszéltem az avland képviselőivel, azt mondják hogy a 2020 modellek kifutó készlet, és a raktárkészlet kifogyása után már csak a 2021 modelleket fogják értékesíteni, nem lesz több utánpótlás a 2020 évi modellekből. Most erősen töröm a fejem, hogy meg kellene rendelni az 55" XH95 modellt.
Megfordult bennem, hogy össze lehetne állni egy csoportos rendelésre, talán azzal plusz kedvezményeket lehet kicsikarni pl. a Sony hazai központi szalonból?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Iqos cigaretta
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Távol-keleten debütált az LG 17 hüvelykes, hordozható monitora
- Videószerkesztés
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest