- Házimozi belépő szinten
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chakany
tag
válasz
Quqesz #52807 üzenetére
Én nem szívesen vinném doboz nélkül.
Amikor az előző tv-m pixelhibás lett a Camcorder Kft-vel [link] intéztem a garanciális dolgokat. Amikor jöttek a tv-ért megkérdezték, hogy hozzanak-e dobozt, vagy megvan még az eredeti. Én elraktam a dobozt, de ebből a kérdésből arra következtetek, hogy esetleg nekik lehetnek dobozaik. Talán érdemes lenne megkérdezni, hátha tudsz tőlük venni, vagy kölcsönkérni, kölcsönözni.
Amúgy milyen típusról van szó? Mert én most vettem egy 55XG8196-ot, szóval, ha ilyened van akkor kölcsönadhatom a dobozt a szállítás erejéig. Más típus esetében nem szívesen farigcsálnám a hungarocellt, még legalább egyszer nekem is költöztetni kell a tv-t. -
Aaron14
őstag
válasz
Quqesz #52807 üzenetére
Hat szerintem eleg veszelyes igy. En mar egyik hazbol a masikba is a dobozaban vittem, pedig a ket haz egy telken talalhato. Veletlen megbotlasz vagy elesel. A doboz ilyenkor meg megvedheti, de ha nincs semmi korulotte, eleg nagy a serules kockazata. En keresnek a helyedben hozza dobozt vagy valamivel megprobalnam jol korbecsomagolni, de az is kevesbe fogja vedeni, mint a gyari csomagolasa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Metal topik
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest