Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
BossBoss #849 üzenetére
Igen, de tavaly is lett véve
Ez meg nem igazán tud többet, legalábbis felületesen ránézve, nem
Vagy csak megint ugye jön az újdonságért jó pénzt szakítanak effekt
Szerk: Kivéve ennél : Sony KDL32W650 mert ott 200 Hz-es képfrissítés van.
Sony KDL32R420: ebben meg sem wifi, sem böngésző, sem Smart TV
-
törölt tag
Mi indokolja technológiailag, hogy a Sony KDL32R420 32" (80 cm)-en csak 1366x768 pixel (HD Ready) felbontást- tudjon?
Ugyanekkora méretben simán van full HD pl Sony KDL32W650. Igaz drágábban.
-
krx21
nagyúr
Tesztelgettem egy kicsit: Samsung F7000, F8000 vs Sony W905A szürke gradiens tesztet...
Nos, a F7-8000 minden beállításban, kikapcsolva a zajszűréseket kb. 2mm-erenkét sávosodott rendesen...
A Sony-n egyetlen csík, sáv sem volt sehol! Tökéletes, Ilyet még nem is láttam... -
krx21
nagyúr
Semmi akadálya! Sony W905A
-
Kobak77
aktív tag
válasz
lasvegas #835 üzenetére
- Kikapcsolt állapotban tud felvenni. Igazából ez az egyetlen értelmes használata enne a funkciónak.
- Ha tévézel, de felvétel van beállítva, akkor átkapcsol kb. 10-15 sec-el a felvétel előtt az adott csatornára és kiírja, hogy a felvételhez át kell kapcsolnia. Vagy leállítod a felvételt és nézed tovább a tv-t, vagy hagyod a felvételt és nem nézed tovább a korábbi csatornát.ui: amúgy tényleg parasztság ezt így megoldani. Az még elfogadható, hogy 1 tuner van benne és azt nem tudja egyszerre a felvételre és a tv-nézésre is használni, de sajnos külső forrást sem enged megjeleníteni felvétel közben, ami viszont számomra érthetetlen.
-
blg
senior tag
az olló tövig belenyomásán kívül mi bajotok van vele?
-
lasvegas
tag
Szia van egy sony 46HX756 om írtad,hogy amíg külső HDD re vesz fel addig nem lehet csatornát váltani azért ez gáz szerintem mert pont az lenne a lényege,hogy amíg egy adót nézek addig egy másikat feltudjak venni,na mindegy a kérdésem ha beállítom az időzítőt akkor kikapcsolt állapotban tud felvenni? Most vennék külső HDD-t erre megköszönném ha biztos válasz tudnál adni
Ui mi van akkor is ha nézek egy adót de előtte valamikor időzítővel beprogramoztam,hogy vegyen fel egy másikat ami időben éppen akkor megy miközben az elsőt nézem. -
krx21
nagyúr
Sírni tudnék, egy ilyen kicsomagolásnál a szakértelem hiánya miatt!
Ráadásul tövig belenyomja azt a nagy ollót, hátha eléri a TV-t!!! (Hát persze hogy nő az illető...) -
krx21
nagyúr
Lengyel teszt:
Sony 46W905 vs Samsung 46F8000 -
enterlaci
senior tag
válasz
megadiva #828 üzenetére
Ahogy nismoka is írja, IPTV-ről nem fogsz tudni felvenni de a UPC kártya-külső vinyó kombinációval már igen. Ha átmész, mérlegeld, hogy a upc felvevős box-a nagyon kényelmes és egyszerű, de sajnos pl. a HD-ben felvevős-lejátszós boxért már picit sokat kell havidíjnként fizetni (asszem 2.000). Nekem ilyen van, jó alternatíva a külső vinyó helyett akár.
-
Akra_hu
tag
Hali!
Érdeklődni szeretnék,hogy egy cimborám hozna nekem egy Sony Playstation 3D Display-t. Ez egy 24" 240hz-es 3D-s tv voltaképp. Tapasztalat, vélemény valakinek ezzel a termékkel kapcsolatban? Mivel amcsiból lenne a cucc így kérdésem,hogy garancia itthon érvényes volna-e sony szervizben? Voltam már bent sony szalonba ahol ezt megkérdeztem,de igazából nem tudtak segíteni,mert fogalmuk sincs,hogy mi a helyzet ilyen esetnél...Mindenre nyitott vagyok
-
nismoka
addikt
válasz
megadiva #828 üzenetére
Amit a TV saját digitális tunerjével fogsz adókat azt fel tudod venni külső HDD-re. Tehát ha pld UPC media kártyát amit a tv-be dugsz és digitális csomagot rendelsz akkor fel tudsz venni. Időzített felvétel is lehetséges viszont amíg tart a felvétel addig nem tudsz más adóra kapcsolni. Külső eszközről mint pld műhold vevő, ip-tv stb nem tudsz felvenni.
-
megadiva
csendes tag
Sziasztok4 Segítsetek,mert elekadtam.A t-hometól vennék egy SONY KDL 32W650 típusú készüléket.Azt gondolom,hogy "jól járnék vele"...szép a képe,smart tv...DE,a nagy kérdés:-Fel tudok vele venni a tvből tv adásokat? Ip tv előfizető vagyok......ha kell átmegyek ......a upc-hez de, nem tudom,hogy külső winyóra tudok-e rögzíteni vagy vmi titkos dolog miatt nem????
Ha vki tud segíteni azt nagyon megköszönném! K -
ronaldu98
tag
Üdv!
Segítségeteket szeretném kérni e két TV-vel kapcsolatban, mert nem tudok dönteni (csak ez a két TV jöhet szóba mást kérlek ne ajánljatok ugyanis a T-home-tól kaphatjuk meg az egyiket) leginkább TV-zés, néha 1-2 film, és olyan 2,5 méterről nézzük a TV-t tudom hogy ahhoz hogy ki jöjjön a Full HD hatása ahhoz kisebb távolság vagy nagyobb TV kéne de erre sajnos nincs lehetőség. Szóval az egyik a Sony KDL32W650 ami ugye 32"-es viszont eggyel feljebbi kategóriában van mint a KDL-40R470 (ami másik lehetőség). Különbségként én azt találtam hogy még a W szériásban van X-Reality PRO ami valami felskálázásért felel ha jól tudom, továbbá ebben van Motionflow XR 200 Hz még a másikban csak 100Hz-es, a kisebben van beépített WiFi, a nagyobban a Sony oldal szerint van: "Közvetlen LED-es technológia" még a kicsiben csak simán "LED"-van, és a kicsi SMART TV elvileg még a nagy nem. Viszont a képminőségről semmit sem tudok és ebben kéne a segítségeteket valamint hogy ezek a különbségek mennyit számítanak a mindennapi használatban, magyarul megéri-e a felárát a nagyobb annak ellenére hogy alsóbb kategóriába van sorolva? -
nismoka
addikt
-
enterlaci
senior tag
Hát igen, sok-sok pénz az ára most. Akit komolyan érdekel egy ilyen, én is azt mondom, kell még tesztre várni - akár érdemes lenne hazai teszt alapján is dönteni. A nismoka által linkelt teszten viszont elég jónak tűnik. Pontos gyári beállításnál ha a kalibrációra gondolsz, azért elég komoly fejlesztésbe és gyártási időbe kerülne, amit nem hiszem, hogy kifizetne a piac.
Még egy észrevétel: a HDD USB-t én nem TV-k középre raknám, így sosem elég a 2,5"HDD rack saját kábele, emiatt rá sem szoktam ennek a használatára.
Amúgy könnyen vagyok nyugodt, hiszen nemrég vettem HX751-et kifutó áron - ez így jo deal volt. -
krx21
nagyúr
válasz
enterlaci #820 üzenetére
Hát ennyi pénzért, így nem merném bevállalni... Konkrétan nem vagyok meggyőzve még arról, hogy ez a színképzés összességében az előnyére vált e a TV-nek... Lehet hasonló cipő ez mint a Sharp rgby-ja...
A gyártó szerint jó, de kalibrálhatatlan... Bár erről a TV-ről már született egy jó teszt, de a saját tapasztalatomnak azért jobba hiszek! A színek túlzásai helyett, inkább arra feküdnének rá, hogy legyen egy THX vagy hasonló pontos gyári beállítás... Ilyen TV-knél ez lenne az alap... -
nightshadow
veterán
Sony KDL-47W805A review [link]
-
krx21
nagyúr
Na, ma megnéztem a 905A Sonyt... Egy 800-as volt mellette... Gyakorlatilag a megvilágítás miatt felesleges volt menni, mert konzekvenciát nem igazán lehet levonni... Alig van hely ahol rendesen meg lehet nézni TV-t világítás és tükröződő fények nélkül... Amikor demózták a színeket akkor a pirosat a TV nagyon megnyomta... Az élethűségtől nagyon messze volt, pont amitől féltem, hogy az elméletileg nagyobb színtér a gyakorlatban elektronikával nem biztos, hogy jól van kezelve... Felhősödése rendben lehetett, amennyire a környezet alkalmas volt rá, hogy megnézzem... Igazából látszik, hogy remek TV, de kalibrálás és sötét szobában való vizsgálat nélkül nem mernék nyilatkozni... Az erős piros, nagyon ugyan az volt mindig... az alma és az eper is nagyon erősen műanyagosan piros volt...(persze kalibrálás...) A mellette lévő 800-as pirosa természetesebb volt, de az meg nem ment el olyan mélyre...
-
krx21
nagyúr
Hát az LG nem éppen jó minősítés...A tesztek és a szemem szerint is a samsung alatt vannak... A mostani 800-as Sony is ips LG panellel dolgozik... Nem szimpatikus a fekete szint és a passzív 3D miatt...
A 900-as sorozat már megint teljesen más... Az érdekes lehet!
Azért fura, hogy minden sorozatot meg kell vizsgálni, hogy rágyere mit is veszel!
Ha csak a dobozt nézed zsákbamacska... -
Warck
tag
válasz
obiwankenobi #809 üzenetére
A kép minőségben nem, fogsz csalódni a Sony-val. A beégésről annyit,hogy nekem pár évvel ezelőtt, az lcd-ben meg maradt a tv2 logója. Persze azóta biztos sokat javultak az lcd-tv-k. Meg az nem Sony volt hanem Samsung de mióta Sony-m van soha többé nem kéne samu tv! mert a képe magáért beszél ! A felhősödés sem vészes, ha nem fogalkozól vele akkor szerintem fel se fog tünni ! A Sony-nak nyugodtabb képe van,mint pl a Samsung nak- az LG-hez hasonlítanám a képét. Szerintem.
-
obiwankenobi
csendes tag
válasz
BossBoss #806 üzenetére
Mire vagyok kiváncsi? Például: Milyen a képminősége, a feketeszint, betekintési szög, felhősödés, kontraszt, stb. A smart funkciók baromira nem érdekelnek. Egy 55"-os tévét szeretnék venni. Igazából a plazmák felé húz a szívem, de a Panának csak két modellje van az idei palettán ebben a méretben, idehaza. Más gyártó plazma fronton hidegen hagy. A bajom csupán az, hogy nem csupán filmnézésre (BD) használnám a ketyerét, de családom imádott tagjai olyan csatornákat is előszeretetel nyüstölnek, mint az RTL, vagy az AXN, s ezek logójától a plazmásokat a hidegrázás kerülgeti. Azt nem tudom elfogadni, hogy zoomoljanak, meg ne nézzék, mert szemét, meg nem azért vennék tévét, hogy öt percenként beégésre ugorjak és a Tv rabszolgája legyek. Így lépett képbe a LED, azon belül is a Sony. Szóval, képminőség az elsődleges.
Köszönöm.
-
nightshadow
veterán
válasz
obiwankenobi #805 üzenetére
A palettán a HX750 utódja.
-
BossBoss
őstag
válasz
obiwankenobi #805 üzenetére
Mire vagy kíváncsi pontosan. A tv lenyűgözően szép. A panel briliáns, igaz ez még nem triluminos, bár nem is ebben a kategóriában focizik. Van tükrözés(NFC), új, átgondolt menü, smartfunkciók jól működnek. A beépített kodekekben nagyon erős lett az idei széria. Nem nagyon találtam olyan formátumot amivel ne boldogult volna(1-2 hang maradt néma). Ami negatívum lehet az az, hogy még mindig nem kezeli a külső billentyűzetet!
Bár alkalmazás van okos telefonra(android, iOS). Szerintem jó választás lehet!
-
obiwankenobi
csendes tag
A Sony KDL-55W805A tévéje hol foglal helyet a LED tévék mezőnyében? Még egy normális tesztet nem tudtam róla találni. Tetszik, talán még meg is venném, de félek, mellényúlok. Valaki, rutinos, meg aki már látta a szerkentyűt mesélhetne röviden erről a "drágaságról". Köszönettel venném.
-
nightshadow
veterán
Sony Bravia W802A Review [link]
-
Warck
tag
Pár napja, a tv-m gondolot egyet és 2 hdmi-bemenetről nem fogad jelet. Aztán ma már egyikről se fogad jelet, az ikon megjelenik de sötétség borult rá ! Csak a komponens és scart bemenet müködik. Írtam a szervíznek kiváncsi leszek,hogy mi lett vele ! valaki járt már így?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Router gondok
- Futás, futópályák
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest