Új hozzászólás Aktív témák

• szagnes69

aktív tag

Köszönöm mindenki segítségét, akiktanácsokkal látott el Sony tv vásárlásunkban! :R Napok óta kutatom az 55W829b és az 55w828b televíziókat és tudom, hogy már nagyon elfogytak, de nekünk most lett rá egy kis plusz pénzünk. Elsősorban Sony szalonból szerettem volna vásárolni, de már ott is csak kettőben találtam, az egyik bemutató darab volt, a másiknál meg amikor felhívtam a boltot, akkor mondták meg, hogy az is az. Más, nem Sony kereskedésben, ahol volt ilyen tv nem tudták garantálni, hogy a garancia Sony lesz, ezért inkább nem rendeltem meg. Az Euronicsban várják a beszállítótól az 55w828-as tévéket, de nem tudják megmondani, hogy mikor jön... Szóval jó sok kanyar után végül csak felhívtam az elsőnek említett Sony Szalont, hogy mennyire bemutató darab az a bemutató darab és akkor mondta az eladó, hogy van originál csomagolású 55w828-as tévéjük, ami nem volt feltüntetve a honlapjukon, ezen még ő is csodálkozott. Végül innen rendeltem meg. :) Nem tudom, hogy szabad-e itt leírni a szalon nevét, ezért ha valaki szintén hasonló cipőben jár, akkor írjon és privát üzenetben szívesen elküldöm a bolt nevét. :) Szerdán jön meg a tévé, remélem rendben lesz vele minden. :)

Új hozzászólás Aktív témák