Új hozzászólás Aktív témák
-
karpetya87
csendes tag
Szia,
Nekem egy ehhez nagyon hasonló hifim van (MHC-EC50), a PC-vel valóban egy sima 3,5 mm-es jack kábellel kell összekötni, rádugod a hangkártyád front kimenetére.
Minden bizonnyal nincs hozzá külön hangfalkábel, hanem (nem cserélhető módon) bele van ragasztva a gyári kábel a hangfalba, így nem kell hozzá venned külön, csak a hifi hátulján lévő csíptetős aljzatba beledugni és kész. -
tokand
tag
válasz
hapondragon
üzenetére
Tudnál nekem linkelni értékeléseket?
-
tokand
tag
válasz
hapondragon
üzenetére
Értem.
Köszönöm a hozzászólást.
-
hapondragon
csendes tag
Hello:
Bár nekem nincs személyes tapasztalatom az általad írt hifivel kapcsolatban, az alábbi infókat túrtam fel a neten:
A talált (nem túl sok) felhasználói vélemény mind 4, vagy 5 csillagos, a legrosszabb jellemző a súlyára utalt (nehéz a cucc)
de gondolom nem Walkmannek szeretnéd Te sem. 
A PC Link gyakorlatilag egy dedikált 3,5-ös (kisjack) csatlakozó, vagyis simán rádugod a hangkártyádat a hifire és szól.
A hangfalkábel hossza már nehezebb kérdés. Általában nincs túl hosszú kábel ezekhez a hifikhez (1,5-2m max/hangszóró), de mivel bármilyen hangfalkábel megfelel (ne a leggagyibbat vedd, ennyi) ezért ha nagy távolságra akarod tenni a hangsugárzókat a központi egységtől, akkor az könnyen orvosolható és nem is tesz tönkre anyagilag.
-
tokand
tag
Senki, semmit?

-
tokand
tag
Üdv mindenkinek.
Sony hifikkel kapcsolatosan szeretnék tapasztalatokat gyűjteni.
Esetleg ha valakinek lenne [ilyen] hifije, leírhatna róla néhány infót, tapasztalatot, hogyan lehet összekötni pc-vel, illetve hány méteres és milyen hangszórókábelt adnak hozzá?
Érdemes-e megvenni ezt a szettet, illetve érdemes-e hozzá venni külön hangszórókábelt?
Azért nyitottam új témát, hogy észrevehetőbb legyen, illetve az általános topikban nem jutottam eredményre, nem találtam olyan embert aki rendelkezne ilyen szettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ, KOMPAKT GAMER PC - RYZEN 5 5600, RX 9060 XT 16GB, 32GB RAM, 1TB NVME SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- SAPPHIRE RX 6950 XT 16GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Gari 2026.05.02. -ig - Eladó!
- Magyar Core I9 Dell Precision 7560 (Core I9 11950h 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de gondolom nem Walkmannek szeretnéd Te sem.