Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
karpetya87
csendes tag
Szia,
Nekem egy ehhez nagyon hasonló hifim van (MHC-EC50), a PC-vel valóban egy sima 3,5 mm-es jack kábellel kell összekötni, rádugod a hangkártyád front kimenetére.
Minden bizonnyal nincs hozzá külön hangfalkábel, hanem (nem cserélhető módon) bele van ragasztva a gyári kábel a hangfalba, így nem kell hozzá venned külön, csak a hifi hátulján lévő csíptetős aljzatba beledugni és kész. -
tokand
tag
válasz
hapondragon
üzenetére
Tudnál nekem linkelni értékeléseket?
-
tokand
tag
válasz
hapondragon
üzenetére
Értem.
Köszönöm a hozzászólást.
-
hapondragon
csendes tag
Hello:
Bár nekem nincs személyes tapasztalatom az általad írt hifivel kapcsolatban, az alábbi infókat túrtam fel a neten:
A talált (nem túl sok) felhasználói vélemény mind 4, vagy 5 csillagos, a legrosszabb jellemző a súlyára utalt (nehéz a cucc)
de gondolom nem Walkmannek szeretnéd Te sem. 
A PC Link gyakorlatilag egy dedikált 3,5-ös (kisjack) csatlakozó, vagyis simán rádugod a hangkártyádat a hifire és szól.
A hangfalkábel hossza már nehezebb kérdés. Általában nincs túl hosszú kábel ezekhez a hifikhez (1,5-2m max/hangszóró), de mivel bármilyen hangfalkábel megfelel (ne a leggagyibbat vedd, ennyi) ezért ha nagy távolságra akarod tenni a hangsugárzókat a központi egységtől, akkor az könnyen orvosolható és nem is tesz tönkre anyagilag.
-
tokand
tag
Senki, semmit?

-
tokand
tag
Üdv mindenkinek.
Sony hifikkel kapcsolatosan szeretnék tapasztalatokat gyűjteni.
Esetleg ha valakinek lenne [ilyen] hifije, leírhatna róla néhány infót, tapasztalatot, hogyan lehet összekötni pc-vel, illetve hány méteres és milyen hangszórókábelt adnak hozzá?
Érdemes-e megvenni ezt a szettet, illetve érdemes-e hozzá venni külön hangszórókábelt?
Azért nyitottam új témát, hogy észrevehetőbb legyen, illetve az általános topikban nem jutottam eredményre, nem találtam olyan embert aki rendelkezne ilyen szettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Haditechnika, harcászat
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- VoIP telefonálás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de gondolom nem Walkmannek szeretnéd Te sem.