Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Amazon Kindle
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derrrick
tag
válasz kalasnikov #11 üzenetére
Kösz; ezt a címet egy darabig még keresgethettem volna, Dare2Live barátunk meg inkább a topic címét/linkjét adhatta volna meg ha egyszer úgyis ismeri, mint az egyéb specifikcióival barkobáztat...
[Szerkesztve] -
Derrrick
tag
Először is köszönöm a tanácsot.
Használni mindenre szeretném: városra, tájra, de főként a gyerekeimre (3 db). A választás azért esett rá, mert régóta fotózok SLR-rel, van is itthon 4 db, és csakis manuális zommal szeretek fotózni. Gombnyomkodós zoom szóba sem jöhet már.
A bridge kamerák mellett meg az szól, hogy egy teljes fotós szettet 3 gyerkőc mellett már nem tudok hurcolászni.
Szóba jöt még Pana FZ-30 és Fuji S9500, de a nagyméretű CMOS miatt erről hiszem el leginkább, hogy SLR-hez hasonlóan lehet vele fényképezni és nem kompakt-szerű képeket produkál (olyanom is van analóg és digitális is).
A markolatról érdekes amit mondasz, de mivel hosszú ujjaim vannak, ez nem jelent problámát, sőt van mit fognom. -
wiziloo
tag
Volt szerencsém egy ilyen géphez
Igazából attól függ hogy megéri e, hogy mire szeretnéd használni
Ebben az árkategóriában képminőségben egy cannon d350+ egy jóobb optika eléggé fölülmúlja, de ez inkább már professzionális kategóriába sorolható.
Hogyha viszont egy átlagos user vagy, hobbifotós vagy ilyesmi, akkor ez nagyon jó,sőt, tökéletes választás (nagy kijelző- elsőre érdekes volt a használhatósága- profi optika, profi kivitelezés)
Ami nekem nem tetszett benne, hogy túl nagy a markolata
[Szerkesztve] -
Derrrick
tag
Szevasztok,
ennek a gépnek a megvásárlásán gondolkozom. A leírások alapján nekem nagyon bejön, boltban már kézbe is fogtam, azonban élőben még nem próbáltam.
Akinek van tapasztalata kérem ossza meg velem! Pl. Milyen használat közben? Milyen (az elsőre kicsit furcsának tűnő) LCD kijelző használhatósága? stb.
Kösz előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest