Aktív témák
-
T.40
csendes tag
Telefon eladva!!!!!!!!!!!
Topic zárható!!!!!!! -
interbalu
csendes tag
Nekem jó a szombat!
-
interbalu
csendes tag
Megvan még a telefon?
Hol lehet téged elérni helyileg? -
T.40
csendes tag
U.P.!!!!! -
T.40
csendes tag
Na, most pont jó példát mondtál. Ő nem magánszemély, hanem GSM bolt. A Blahánál és a Körúton is van üzletük. Vettem már nála telefont, de meg is bántam. Amit ő 74-ért kínál, azt megnézheted. Minden lesz, csak nem új kinézetű. Vagy v.mi rejtett bibije van, azért adja ennyiért.
Egyébként részemről lezártam a témát. Sok szerencsét a mobilvásárláshoz. Kívánom, hogy jó és olcsó telefont találjál.
Üdv. -
GeryPc
senior tag
csak egy példa a sok közül
ELADÓ : : 1hetes ! ! SonyEricsson W800 - - ! ! Fóliás ÚJ állapotú - > Független > - Magyar Gyári menü - Full doboz minden gy. tartozék - SonyE. Garancia ! ! Mobil Cserét az árba > - 74ooo Ft - esetleg beszámítok
apronetes hírdetés és mivel ő gondolom magánszemély nem hiszem hogy +áfás ár lenne -
T.40
csendes tag
Mindenkinek szíve joga ott eladni, és ott keresni telefont, ahol akar.
A 70 k-t szerintem te sem gondolod komolyan. De ha kapsz annyiért, miért nem veszed meg? Annál lejjebb úgysem megy, és ha kijön a W900, akkor sem, pláne karácsony előtt. Ha majd kapsz akkor egyáltalán. Egy ismerősöm egy hete adta el 90-ért az övét, úgyhogy engedd meg, hogy tovább próbálkozzam.
/Jól nézd meg ám az árakat, nehogy a 70-80 nettó ár legyen!/
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
GeryPc
senior tag
sztem is sok érte ez a 90K, én most akarok egy ilyet venni aztán nézegetem az árakat 70-80 között mozognak ezek a garanciás telefonok igaz használtak de garanciálisak,és ahogy a magyar mentalitást ismerem inkább kevesebbért megveszik nem lényeg hogy használt,amugy meg hogy 2 év garancia van rá és nem 1 sztem annyira mind1 ha gond van vele akkor 1 hónapon belül kiderül,ha levinnéd az árat 80-ra sztem akkor se kapkodnának érte nmehogy így,én is ugy vagyok vele hogy megvárom mig kijön a w900-as aztán ugy is lemegy ennek az ára majd megveszem akkor,de ha karácsonyig nem viszik el akkor én vevő leszek rá persze nem 90-ért
-
T.40
csendes tag
U.p.!!!!! -
adam60e
tag
75k
-
T.40
csendes tag
UP!!!!! -
T.40
csendes tag
válasz
krisz1689 #19 üzenetére
A GSM boltokban általában 1 év garanciával vannak telefonok. Igaz, hogy olcsóbban, de szerintem 2 ezer Ft. + 1 év gariért nem is sok, nem? Egy ilyen telefont nem 1-2 hónapra vesz az ember, és mivel hamarosan itt a karácsony, lehet, hogy nem is nagyon lehet majd kapni. Egyébként meg nagyon nézz körül, mert sok helyen a ''nettó'' árat látod ám kitéve.
Nem beszélve, hogy sokszor a használt telefonokat is újnak adják el, vagy a hálózatfüggőket kiütve függetlennek.
Bizonyos üzletekben pedig az 512 Mb-os memókártyát ajándékként tüntetik fel, pedig az a telefon tartozéka.
Azért nincs harag, ugye? Nem vitatkozni szerettem volna.
[Szerkesztve] -
krisz1689
csendes tag
Túl drága
A GSM boltokba is már 88000.- újonnan
-
T.40
csendes tag
Up!!!!! -
T.40
csendes tag
Az nem lehet igaz, hogy senkinek sem kell egy ilyen szuper telcsi. -
T.40
csendes tag
A telefon még mindig aktuális!!!!! -
T.40
csendes tag
Fel!!!!! -
T.40
csendes tag
UP!!!!! -
T.40
csendes tag
Up!!!!! -
T.40
csendes tag
Up!!!!! -
T.40
csendes tag
Up!!!!!!!!!!!! -
T.40
csendes tag
Up!!!!! -
Atikusz
senior tag
Nokia 6680 beszámítása szóba jöhet?
-
T.40
csendes tag
Garantáltan tiszta forrásból származó, valóban 0 perces, bontatlan, /Te fogod kibontani/
hálózatfüggetlen, gyári, magyar menüs Sony-Ericsson W800i eladó.
Hivatalos garancia a telefonra ''2'' év, tarozékokra 1.
/512 Mb memóriakártya, stereó headset, Cd, adatkábel, használati útmutató
természetesen benne foglaltatik./
Ár:90.000 Ft
06-20-390-8735
varga.terez@dunaweb.hu
Aktív témák
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest