Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
Kroni1: Köszi a választ.
Sajnos a lista alapján hardveres VC-1 támogatás nincs és a HD hangokat sem képes lejátszani.
Néztem a CuBox-i2eX típust, de az csak 2 magos, a CuBoxTV viszont 4 magos. WiFi-re és BT-re nincs szükségem. Az RTC sem fontos szerintem, egy NTP szerverről be lehet állítani automatikusan az időt boot után. IR vevő szintén van a CuBoxTV-ben is, viszont adó az nincs, bár az nem is tudom, hogy mihez kellene. Nekem csak vevő kell, hogy tudjak távirányítót használni. Az rs232 vagyis soros usb átalakítót pedig szintén nem tudom, mire lehetne használni. Szóval ezekért nem áldoznám be a 4 magos procit, valamint a CuBoxTV-ben a memória is gyorsabb órajelen ketyeg és ez szerintem gyorsabbá teheti a GPU belső folyamatait.
Amúgy honnan érdemes CuBox-ot rendelni Magyarországra?
Kroni1 ha megkérlek, tudnád tesztelni olyan filmmel a lejátszót, amelyik 23.976fps-es? Az Avatar nyitójelenetei között van egy olyan snitt, amelyik alkalmas tesztelésre. Egy űrhajó halad el a kamera előtt eléggé hosszan. Ha 24Hz-en hajtja meg a képernyőt a CubiBox, a lejátszás pedig 23.976fps-el történik, akkor kb. 42 másodpercenként lesz 1 eldobott képkocka. Ha a képkocka dobás pont ennél a jelenetnél történik, akkor egyetlen apró akadást fogsz tapasztalni.
Amúgy az is lehet az xbmc/kodi képes valamiféle információt megjeleníteni a lejátszásról. Ha van ilyen és kb. 42 másodpercenként keletkezik 1 eldobott képkocka, akkor nem tökéletes a lejátszás.
Ha tökéletes a lejátszás, akkor tuti veszek egy ilyen lejátszót.
Igaz van pár VC-1-el kódolt filmem, de azt majd más lejátszóval fogom megtekinteni. Bár az is lehet, hogy esetleg a 4 magos cpu képes szoftveresen is dekódolni a VC-1 kódolású videókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Éjszakai műszak
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Gtx 1660 Super/ i5 10400F/ 16GB Corsair/ 500GB M2 250GB SATA SSD/ WIN 11
- Eladó Konfig I7 7700 16GB DDR4 480GB SSD GTX1660 6GB!
- Bontatlan Asus ProArt Creator wifi X870+Ryzen 9 9900X..
- Eladó Konfig I5 6500 16GB DDR4 480GB SSD GTX1080 8GB!
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 5 225 32GB DDR5 1TB SSD RTX3080TI 12GB!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest