Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
h.p.baxxter #120 üzenetére
Szia!
Nekem nem volt kepes USB-n meghajtani a gyari tappal, de mivel en kulso storage-et hasznalok, ezert nem volt zavaro es nem kiserleteztem sokat vele. -
h.p.baxxter
csendes tag
Sziasztok!
Kérdezem, hogy van e tapasztalat a cubox i2ex-el kapcsolatban 1A-es külső vinyó meghajtásával kapcsolatban? -
g0dl
addikt
válasz
Ereshkigal #117 üzenetére
És a hummingboard?
Én a Pi2 megjelenésével reméltem egy kis áresést a többi lapnál, de ez nem következett be.
-
-
Kroni1
veterán
válasz
Ereshkigal #114 üzenetére
A Pi2 másr célokra kell, a GPIO miatt.. Pi-m az eddig is volt, csak eladtam a B-t és most vettem egy Pi2-est. Tudom, ezen is meg lehetett volna oldani MicroUSB-n egy soros adapterrel a vezérlést, de az drágább lett volna.
Amugy csináltam még gyorsan egy kis tesztet mielőtt elviszik, gondoltam irok majd egy cikket belőle. Hát, a Cubox azért jóval gyorsabb és használhatóbb a Pi2-nél Openelec alatt! Részletek majd a logouton...
-
-
Kroni1
veterán
Nem a reklám helye tudom, de úgy néz ki meg fogok válni a nappalimban eddig tökéletesen szolgálatot teljesítő Cubox i2ex-emtől! Szerettem a cubox-ot, de az utóbbi időben (mióta a kislányom megszületett) nincs lehetőségem hogy kihasználjam, csak a dolgozószobámban tudok a PC-ről filmezni. Akit esetleg érdekelne írjon egy PÜ-t, de a Hardveraprón is megtaláljátok! További jó Cubox-ozást mindenkinek!
-
envagyok
veterán
válasz
Cyber_Bird #111 üzenetére
köszönöm..
-
envagyok
veterán
Tud valaki olyan lehetőleg olcsó ilyen kis eszközt, amin legalább 3-4 dedikált usb port van (nem beépített hubbal osztva) és külön dedikált legalább 100mbit lan, Linux kernel legalább 3.19 támogatással.
-
trance89
őstag
esetleg ha valaki rendelne mostanság CuBoxTV-t, 10 dolláros kupon ami 3 héten belül elévül:
We are happy to offer you a $10 discount coupon, limited for CuBoxTV (will expire within 3 weeks): cuboxtv-discount-dyt -
Kroni1
veterán
Na sikerült beállítanom az aeon nox-ot, nem az OE oldalról hanem a solidrun honlapon található ignition-el tettem fel az Openelec image-ot az SD kártyára és nem tudom mi a különbség, de most minden oké, hőmérsékletek is rendben..
Csináltam is egy kis videót, hogy milyen jól testreszabni a rendszert.
-
OddMan
őstag
válasz
Ereshkigal #102 üzenetére
Hát így már nem hangzik olyan jól.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Autós kamerák
- Battlefield 6
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Házimozi belépő szinten
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vírusirtó topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest