Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Dell notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- MSI notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Megkövetem magam: Gondoltam felteszem a Kane and Lynch-et és az is ugyanezt írta ki... "A windows installer szolgáltatás nem elérhető". "Majd miután elszállt: a rendszer nem találja az indítófájlt: (és itt a file neve)...
Személy szerint ennek nagyon örülök mert egy marhaság és fogalmam sincs mi baja... Tisztán látom 2012-t, amikor a 16 magos procival szerelt rendszeremen a Windows Happyness: Delirium Edition egy különösen beszívott pillanatában közli: "a gép működése leáll, mert nem találom az alaplapot." vagy: "a szoftver teljesítménye csökkenhet a túl sok processzormag miatt, a Windowsnak ugyanis túl sok mindenre kell odafigyelnie."
Nem vicc. Nem tudom hányan kaptatok már a Windows XP-től hibaüzenetet kb. a következő felirattal: "A file másolása nem lehetséges, az elérési út túl bonyolult." Elmentettem, ha valakinek kell, elküldöm .jpg-ben. Komolyan mondom, most vigyem pszichológushoz a rendszert vagy mi?
-
Silenzio
addikt
Nekem se megy ez a buzi SoF... Használ még itt valaki Vindóz Cisztát? Mert a telepítőnél már hibát ír ki és kilép - lehet a rendszer bajos neki. A gép stabil és minden fut vele (csak ez nem, nem is települ és semmi értelme a hibaüzenetnek amit kidob)
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus A15 FA506QR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 1TB magyar vbill gar
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- Samsung Tab A9 (SM-X115) 4GB/64GB
- ÚJ ÁLLAPOT, GARANCIÁLIS Apple Watch Ultra 2 Fekete Titán
- KERESEM! ASUS ROG STRIX Z790-A WIFI II
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest