- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Hát igen,csak az én memóriám 42.000 volt mikor megvettem.A FlareX akkor már 66.000 körül volt.Processzor nálam is 1600 -as a legelső példányok közül.Alaplapot cseréltem,de sokat nem változott a képlet.Biztosan több fesz kellene a Hynix M-die nak és menne 3200 -on is.
Ami még zavar hogy az Asrock X370 Gaming X laphoz még mindig csak a AGESA AM4_1.0.0.1a. -s stabil bios érhető el, a AM4_1.0.0.2a május óta beta állapotban van. És minap olvastam hogy jön egy újabb AGESA verzió. Lehet Asrock -nál már nem törik nagyon magukat az új biosok kiadásán,mindenesetre én türelmesen várok.
-
komi77
senior tag
Szia! A múltkor hasznos tanácsokat kaptam a Flare x-eim 3200Mhz-n futtatásához. Eddig négy alaplapban volt próbálva és minden alkalommal újraindul, kifagy a rendszer. Memtestet futtattam, nem talált hibát. Most haverom Croshair VI alaplapjában vannak a memók, ő is ugyanilyet használ. Egy óra használat után hívott, hogy már újraindult a gépe és kék halál is előfordul random. Mi a véleményed lehet, hogy mégis memó hiba lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sorozatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Tőzsde és gazdaság
- Dacia topic
- További aktív témák...
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest