Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márk
senior tag
válasz
üzenetére
Szia!
Én is vacilláltam az Asus C6H lapon, de végül egy szintén Asus Prime X370-Pro lett belőle a jóval alacsonyabb ár miatt.
2 hete használom, elsőre pöcc-röff indult a Ryzen 5 1600 procival, bootolás után gyors UEFI frissítés, utána ram sebességet feltoltam XMP profilból 3200 MHz-re majd Win10 csont nélkül települt.
A 3200 MHz ram sebességet végül is visszább kellett vennem 2933 MHz-re, mert nem volt teljesen stabil vele a Bigasoft Total Video Converter 5 nevű progi. Mindig újraindította a gépet, de ezt a ram sebesség 2933 MHz-re való csökkentésével sikerült orvosolnom.
Nekem 2001 decembere óta hosszú távon mindig is Asus lapjaim voltak (újonnan vettem mindegyiket, egyikkel sem volt soha semmi gondom, a 2009 február óta meglévő Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AM2+ lapomat most nyugdíjaztam 8 év használat után) és a Ryzennél sem volt kérdés, hogy őket fogom választani.
Sok sikert a kofigodhoz!

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65G2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Használt iPhone 13 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest