Hirdetés
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Én tettem arra is, ha már csináltam mindegy volt. Úgy tudom a memóriakezelés onnan kapja a delejt, szóval szerintem oda is drótozva van a CPU pár lába, emiatt spekuláltam arra, hogy ha ott túlmelegszik sem lesz stabil, ha piszkálva van.
Már összeraktam, szét nem szedem fotózni bocs, de amúgy sem mutogatni való. Szemre csináltam kézzel. Volt itthon 1mm vastag réz lemez. A házfelújításkor elszabtunk egy küszöblemezt, az maradt meg. Abból van.
Körberajzoltam a gyári borda alját, picit hagytam futni a lemezen a vágókorongot a filc mentén, hogy könnyebb legyen ott hajlítani, hajlítottam egy hosszú "U" profilt, aztán jött a hűtőfelület, ami egy 1,4cm széles csík, lényegében ezt az egyet mértem. Felhajtottam a két végét rá az U profil és körbe összeforrasztottam egy 75W-os pákával, utána flex csiszolókorong síkba és feketére leködöltem flakonból. Ja a csonkokat is forrasztottam, csak egy lyukat fúrtam nekik, semmi menet. Ilyen Ordasi féle cucc lett, de teljesen jól adja a gyári gap paddal, annyi fokos a lap, amennyi a lötty.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- PlayStation 5
- Viccrovat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- DELL Latitude 5285 (Tablet) 2 az 1 ben,FHD +,12.3,i5-7200U,8GB 128GB SSD,LTE, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest